dimarts, 9 de novembre de 2010

CADET: C.F.SOLSONA 6 - SANT PAU DE MANRESA 0


Alineació: Carles, Moha, Jose Luis, Angel, Gerard, Aleix, Joan, Mariano, Guillem, David. També: Adrià, Abde, Alex V, Serni, Ossama.

Tres punts més per seguir a dalt

Dissabte dia 6 els cadets del Solsona jugavem a casa contra el Sant Pau de Manresa.
Començat el partit el minut 13 arribar la primera ocació per nosaltres però l’atura el porter. El Solsona atacant amb l’equip rival al seu camp però com passa ultimament el gol es resistia en el minut 21, al 27 i al 29 tres ocasions que no les vem saber aprofitar i així amb algunes ocaisons més per nosaltres finalitzava la 1ª part.
La segona part vem començar a fer circular la pilota ràpida i al minut 8 de la 2ª segona Ossama assistía cap a Mariano. Tan sols sis minuts més tard Mariano li dona la pilota a David que va fer pujar el 2n gol al marcador, gran partit de David. Després de continuar amb el Sant Pau al seu camp al minut 61 Abde feia una assistencia que Joan rematava a gol. Tres minuts després Serni feia una assitència cap a David que feia el segon del seu compte particular i el 5 del Solsona, Solsona 5 Sant Pau 0 a falta de 16 minuts pal final.
Com la setmana passada vam jugar algu més traquils i vam començar a controlar el partit amb la possessió de la pilota fins que a sis minuts del final Gerard feia una pssada a Abde que regatejava al porter i empenyava la pilota dins la xarxa. Final del partit Solsona 6 Sant Pau de Manresa 0.
Cadets amb aquesta segona part i la 1ª de Suria sóm un equip, felicitats nois!!!!!
Cal destacar la tasca dels laterals que en tot moment van pujar i baixar. 


Bon treball de l’Àlex Valverde