dimecres, 24 de novembre de 2010

Bàsquet base 20/10 i 21/10


PREBENJAMÍ MIXT - ESCOLA DE BÀSQUET

L’Escola de basquet va participar en la primera trobada d’aquesta temporada i que es va dur a terme en un annexa del Nou Congost de Manresa. L’actuació dels solsonins va ser molt destacada, jugant a un gran nivell i sense por. Hem de felicitar a les dues entrenadores debutants d’aquesta temporada, la Raquel Anglarill i la Raquel Estany. Endavant noies! ho feu molt be!

Jugadors: Arnau, Pol, Francina, Pablo, Mourad, Laura, Ferran, Maria, Zoe.


PREMINI MIXT

C.B.SANTPEDOR 25 – C.B.SOLSONA 48

El partit es presentava complicat per als preminis perquè, encara que es guanyés de manera còmode en el partit d’anada, el Santpedor va ser capaç de guanyar sense problemes a l’escola Joviat de Manresa, l’equip més difícil del grup. I és per això que es necessitava més que mai concentració i defensa, aspectes que s’apliquen molt en els entrenaments. L’equip va reaccionar de manera excel·lent tal i com ho demostra el resultat final. Cal destacar l’actuació d’en David Alonso, que va començar el partit mig adormit però que poc a poc va agafar el ritme fins a jugar com tots sabem que sap jugar, molt bé. La mala sort de l’Aleix, que va agafar un munt de rebots, lluitant contra tothom, però la pilota no volia entrar. Tranquil Aleix! Ja entraran!

Em de donar un toc d’atenció als jugador de la banqueta, que molt sovint s’obliden de que tenen companys a pista lluitant i defensant el seu equip. Els problemes en que es puguin trobar els jugadors de pista, seran els que hauran de resoldre els de la banqueta. Hem d’estar mes atents i no deixar d’animar.

MINI MIXT

SANTPEDOR 62 – C.B. SOLSONA 45

Bon partit davant d'un rival difícil, que basa el joc en les individualitats del seu jugador estrella. Després d'un primer període poc encertat, la bona feina dels solsonins va fer que el marcador s'igualés i arribéssim a capgirar el desavantatge inicial. Malauradament, els nervis, la pressió i el poc encert sota cistella (0 punts en els dos darrers períodes) va fer que el marcador reflectís un desavantatge de 17 punts que no respon a la igualtat que es va veure al camp.