dimarts, 2 de novembre de 2010

ALEVÍ “A”: SANTPEDOR 6 - CF SOLSONA 1


C.F. Solsona: Agus, Aitor, Ponç, Ferran, Andrei, Noè, Nil, Pere, Fran i Arnau.
Jugador : Aitor Lupiañez, va fer un partit seriós en defensa.
Gol: Andrei

Adormits!!
Com amb només una setmana pot canviar tant un equip? Això es el que pensen els alevins que amb només una setmana han passat de guanyar i dominar amb claredat, a quedar sense ganes ni futbol i perdre un partit que es podia guanyar clarament.
El partit no podia començar millor per l'equip Solsoní, ja que el Santpedor no hi era tot i el C.F. Solsona tocava la pilota i dominava, xutant bastantes vegades incloent-hi una pilota estavellada al pal. Però va ser a la segona part quan un bon xut d'Andrei feia que el Solsona s'avancés al marcador. Tot seguia rodat però a falta d'un minut per al descans va començar a venir la son, i les ganes de jugar van desapareixer, així el Santpedor ho va aprofitar i va marcar 2 gols que feien que el Solsona anés molt tocat al descans.
La tercera i la quarta part van ser aburrides i amb desgana, i amb poc futbol. Semblava que el Solsona es conformava amb el resultat i no hi havia ni les ganes ni l'esforç de les setmanes anteriors, era un Solsona desconegut. Aleshores van baixar els braços i van veure com encaixaven 4 gols més que deixava molt espai en el marcador, cares tristes i els Solsonins més tocats.
La setmana vinent el Solsona rep al Sallent, esperem a uns nois amb més ganes, ja que a casa no podem mostrar aquesta cara tant trista ja que a futbol s'hi juga feliç, i això s'aconsegueix amb esforç i suor.