dimarts, 23 de novembre de 2010

Activitat a l'arxiprestat Solsona-Morunys del 28/11 al 4/12

BESORA
Sant Andreu del Pujol Melós.-  Avui diumenge, 28 de novembre, a 2/4 d’11, Missa en honor de Sant Andreu, cant dels goigs i benedicció del pa.


CAMBRILS
Festa de Santa Bàrbara.- Diumenge que ve, 5 de desembre, Missa a la capella d’Espunyes.

CLARÀ
Festa de Sant Andreu.- Avi diumenge, 28 de novembre, a les 12, Missa en honor del patró de la Parròquia.

LA LLENA
Festa patronal de Sant Serni.- Demà dilluns, 29 de novembre, a les 12, Missa i celebració del patró de la Parròquia.

LA MATA (Llinars)
Festa de la Puríssima.- Dimecres, 8 de desembre, Missa en honor de la Immaculada Concepció.

LA VALLDORA
Festa de Santa Eulàlia.- Diumenge que ve, 5 de desembre, a les 4 de la tarda, Missa, visita al cementiri i benedicció del pa

LINYA
Festa de Sant Andreu.- Aquest dissabte, 27 de novembre, a les 7 de la tarda, Missa a la capella de Sant Andreu de la Sala de Linya en honor del patró.


SOLSONA
Bateig.- Avui diumenge, 28 de novembre, rebrà les aigües baptismals per a convertir-se en filla de Déu i de l’Església,  la nena Andrea Manzano Campos, filla d’Òscar i de Míriam.

Missa en família.- Durant el temps d’Advent, a partir d’avui, 28 de novembre, la Missa de 2/4 de 12 del Cor de Maria, estarà participada pels nens de la Catequesi. I estan invitats també els pares i familiars. D’aquesta manera la celebració estarà més animada i tots plegats hi sortirem guanyant.

Catequesis per a  joves i adults.- Cada dilluns i dimecres, de 2/4 de 9 a 2/4 de 10 del vespre, té lloc una sessió de Catequesi oberta a tothom sense compromís per als qui vulguin aprofundir la seva fe, fer una experiència espiritual i apropar-se al missatge de Crist. Ara tenim l’oportunitat de conèixer directament el camí neocatecumenal que ja s’ha estès arreu del món.

Adoració al Santíssim.- Els dimarts a la Catedral, de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 del vespre, amb quietud i silenci. També es fa una estona de pregària per les vocacions sacerdotals, recordant que estem en l’Any Sacerdotal..

Ordenació episcopal i presa de possessió de la Diòcesi.- S’està preparant l’ordenació episcopal i presa de possessió de la Diòcesi de Mons. Xavier Novell i Gomà, que serà el dia 12 de desembre, a 2/4 de 5 de la tarda.
A fi d’aprofitar tots els espais i poder seguir millor la cerimònia, s’instal·laran algunes pantalles a l’interior de la Catedral. Si convé, s’utilitzarà la Sala dels Sants Màrtirs perquè no hagí d’haver-hi persones a l’exterior. Tors ho som convidats.!

MOVIMENT DEMOGRÀFIC
BAPTISMES
Montpol.- El 30 d’octubre, Cèlia Rovira Moreno, filla de Daniel i d’Ester, nada el 30 de setembre de 2009.
Solsona.- El 31 d’octubre, Isabel Pelegrina Nastasia, filla d’Antonio i de Mariana Nicoleta, nada el 10 de març de 2009.

DEFUNCIONS
Solsona.- El 26 d’octubre, Candi Colell Vila, casat, de 80 anys.
  • L’1 de novembre, Aureli Ballabriga Aguilar, casat, de 88 anys.
  • L’11 de novembre, Manuel Jiménez Fernández, casat, de 61 anys.
  • El 17 de novembre, Dolors Vantolra Baraldès, soltera, de 90 anys.
  • El 18 de novembre, Ramona Vendrell Solé, vídua, de 87 anys.

MISSES ENCOMANADES
SOLSONA: Dia 27.- A 2/4 de 7 del matí, per Ramon Sangrà, Gonzalo Clotet Capdevila (40è a.), Agustí Villaró Vilaseca (13è a.). A les 8 del vespre, per Montserrat Serra Montraveta (Laus Perennis), Mariano Gangolells Guitart (9è a.), M. Teresa Sas Farnós (15è a.), Agustí Villaró Vilaseca (13è a.). Dia 28.- A les 10 del matí, per Mariano Gangolells Vilaseca (9è a.). A 2/4 de 12, per Ramon Sangrà, M. Teresa Sas Farnós (15è a.), Joan Albets Jounou (12è a.). A 2/4 d’1, per Manel Dalmau Carrera. Dia 29.-  A 2/4 de 8 del vespre, per Ramon Sangrà. Dia 1.- A les 10 del matí, per Ramon Serra Malé. Dia 2.- A les 10 del matí, per Joan Pujol Sorribes. Dia 4.- A les 10 del matí, per Miquel Vilardell Trench i Joan Vilardell Torrent i Dolors Casals Torrent, Jacinta Vall Noguera (19è a.), Maria Victoria Angulo Díaz (5è a.).