dimecres, 17 de novembre de 2010

Activitat a l'arxiprestat Solsona-Morunys del 21/11 al 28/11


BESORA
Sant Andreu del Pujol Melós.-  Diumenge vinent, 28 de novembre, Missa en honor de Sant Andreu, cant dels goigs i benedicció del pa.

CASTELLTORT
Festa de Sant Climent.- Dimarts que ve, 23 de novembre, a les 12, Missa en honor del nostre patró.

CLARÀ
Festa de Sant Andreu.- Diumenge que ve, 28 de novembre, a les 12, Missa en honor del patró de la Parròquia.

LA LLENA
Festa patronal de Sant Serni.- Dilluns, 29 de novembre, a les 12, Missa i celebració del patró de la Parròquia.

LA PEDRA
Festa del patró Sant Sadurní.- Avui diumenge, 21 de novembre, a 2/4 d’11, Missa i cant dels goigs.

LA SELVA
Festa de Sant Climenç.- Avui diumenge, 21 de novembre, a la 1, Missa a l’església parroquial per celebrar el nostre patró.

LINYA
Festa de Sant Andreu.- Dissabte vinent, 27 de novembre, a les 7 de la tarda, Missa a la capella de Sant Andreu de la Sala de Linya en honor del patró.

ODÈN
Festa de Santa Cecília.- Demà dilluns, dia 22, a 2/4 de 12, Missa i cant dels goigs en honor de la titular de la Parròquia i patrona de la música santa Cecília.

OGERN
Festa del patró Sant Serni.-  Dilluns,  29 de novembre, a les 12, Missa, benedicció del pa i cant dels goigs de sant Serni, patró de la Parròquia.

SANT CLIMENÇ
Festa de Sant Climenç.- Dimarts vinent, 23 de novembre, a les 6 de la tarda, Missa en honor de Sant Climenç i cant dels goigs.

SOLSONA
Missa a la Catedral dels ex-alumnes Companya de Maria.- Aquest dissabte, dia 20, Missa a 2/4 d’11, a la Catedral, presidida per Mn. Antoni Quesada.

Conferència de Càritas.- Aquest dissabte mateix, dia 20. Veure requadre més avall.

Col·lecta per GERMANOR.- Avui diumenge, dia 21, és la Jornada de Germanor. L’Església ens invita a ser responsables del finançament de l’Església i, en especial, de la nostra Diòcesi de Solsona. Hem de mirar d’assegurar els diferents serveis de les parròquies: el culte, la catequesi, els temples, els locals, ajudar les parròquies amb menys recursos, la retribució dels capellans, els serveis per fer apostolat...
Gràcies a Déu anem prenent consciència que la base econòmica, necessària per l’acció pastoral de l’Església som nosaltres, els cristians.
Consell de sant Pau: “que cadascú doni allò que el cor li diu, no de mala gana ni per força, perquè Déu estima el qui dóna amb alegria”.
 La col·lecta d’avui, doncs, serà per les necessitats econòmiques de la nostra Església.

Catequesis per a  joves i adults.- Van continuant, amb satisfacció dels participants, les catequesis per a joves i adults al Cor de Maria. Cada dilluns i cada dimecres de 2/4 de 9 a 2/4 de 10 del vespre. Recordeu que us hi podeu incorporar quan vulgueu, encara que no hàgiu assistit a les primeres.

Adoració al Santíssim.- Els dimarts a la Catedral, de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 del vespre, amb quietud i silenci. També es fa una estona de pregària per les vocacions sacerdotals, recordant que estem en l’Any Sacerdotal..


Recés d’Advent.- Tindrà lloc el cap de setmana vinent, dies 27 i 28 de novembre, de les 9 del dissabte al matí fins a les 3 de la tarda del diumenge, la Seminari de Solsona. El dirigirà el P. Zamora Martín, amb el tema de fons: Hoy... estoy a tu puerta y llamo (Ap 3,20). Més informació a Teresa Jané, tel 629428683.

Festa de Santa Cecília a Casserres.- Demà dilluns, 22 de novembre, en honor de la patrona de la música, trobada de capellans i seglars a Casserres. Missa a 2/4 de 12, a l’església parroquial,  presidida per Mn. Marc Majà. Tot seguit Vetllada artístico-musical i dinar de germanor a l’Espai Sant Pau.


III JORNADA DIOCESANA DE FORMACIÓ

Tema: Càritas... Necessària, urgent, possible

A càrrec de Mn. Antoni Deulofeu

DIA: Aquest dissabte, 20 de Novembre del 2010

HORA:  De 10 a 12 del matí

LLOC: SOLSONA. Casa de la Parròquia – Passeig Pare Claret, s/n.

Nota: Aquesta sessió formativa està oberta a tothom.


MISSES ENCOMANADES
SANT LLORENÇ: Dia 21.- Per Ramon Fornell Casals, Mn. Joan Costa Pujol, Miquel Ribera Solà. Dia 22.- Per Assumpta Muntada Clotet. Dia 23.- Per Angelina Camp Ventura, Josep Vilella Mosoll. Dia 24.- Per Ot Parramon Guitart, Jaume Moix Vidal i Jaume Moix Barnola. Dia 25.- Per Joan Solé Melé i Lurdes Bové Reig. Dia 26.- Per Mn. Joan Costa Pujol, Joan Plana Corominas, Josepa Balaguer Cardona i Joan Saló Reixach, Josep Muntada Trilla. Dia 27.- Per família Segret-Sala, Balbina Vila Puig. Dia 28.- Per Josep Bajona Riu i Isabel Sala Vilà, Miquel Canals Corominas i Josep Solé Malé, Conxita Pont Isanta.
SOLSONA: Dia 20.- A les 10 del matí, per Pedro Tamames Arenales i família; esposos Domènec Boix Ramonet i Rosalia Serra Farré, Jaume Torra Clavé i Conxita Serra Farré, Pere Serra Vila i Àngela Jounou Viladrich. A 2/4 de 7 de la tarda, per Pilar Vilardell Serra (10è a.), Pedro Tamames Arenales i família; esposos Domènec Boix Ramonet i Rosalia Serra Farré, Jaume Torra Clavé i Conxita Serra Farré, Pere Serra Vila i Àngela Jounou Viladrich. A les 8 del vespre, per Pedro Tamames Arenales i família; esposos Domènec Boix Ramonet i Rosalia Serra Farré, Jaume Torra Clavé i Conxita Serra Farré, Antonio Pallarés Canal i Paulina Riu Riu i fills, Pere Serra Vila i Àngela Jounou Viladrich, Josep Caball Burniol (22è a.) i Marina Estupiñán Orrit (1r a.). Dia 21.- A 2/4 de 12 del matí, per Ramon Castro Fernández (6è a.), Joan Xandri Planas (11è a.) i família; esposos Ramon Canal Morera i Emília Orriols Solé. A 2/4 d’1, per Ramon Ciuró Moreno (17è a.) i avis Ramon i Dolors, Pasqual i Maria; esposos Albert Escolies Soler (30è a.) i Trini Setó Canes, Ramon Canal Morera i Emília Orriols Solé. Dia 22.- A 2/4 de 8 del vespre, per Joan Caball Tarrés (19è a.). Dia 23.- A 2/4 de 8 del vespre, per Joana Tarifa Mingorance, germans Jaume i Jordi Jalmar Pujol i família. Dia 24.- A les 10 del matí i a 2/4 de 8 del vespre, pels esposos Eduard Terricabres i Teresa Ferran. Dia 27.- A les 10 del matí, per Agustí Villaró Vilaseca.