dijous, 14 d’octubre de 2010

Una trentena de participants al curs de comunicació efectiva de l’Ajuntament solsoní


Dones empresàries que van assistir al curs de comunicació ofert pel consistori la temporada passada, persones dedicades a l’atenció al públic, responsables d’entitats locals, comercials, tècnics de les administracions públiques i alguns càrrecs electes. Aquests són els diversos perfils de la trentena de persones que participen al curs de comunicació efectiva organitzat aquest mes per la regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Solsona. Té una durada de 12 hores repartides en tres matins. 

Les classes són impartides per Anna Maria Vidal, experta en tècniques de comunicació i formadora en competències personals. Entre altres qüestions, s’aborda l’autoconeixement de les emocions en l’expressió verbal, el llenguatge corporal i lingüístic i el lideratge. En la primera sessió s’han treballat un conjunt d’eines de comunicació, com el to de veu, l’energia, l’estat intern i la presència entesa com un missatge, i s’han ofert estratègies per aprendre a gestionar els nervis i les pors.

Aquest és un dels cursos gratuïts que ofereix la regidoria de Polítiques d’Igualtat. Hi col·laboren el Consell Comarcal del Solsonès, el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Català de les Dones, la Diputació de Lleida i el Fons Social Europeu.
Les sessions s’imparteixen a la sala cultural del consistori

             Solsona, 14 d’octubre de 2010
Font: Ajuntament de Solsona