dijous, 14 d’octubre de 2010

Un nou tècnic en radiologia permet ampliar horaris i reduir esperes, al Centre Sanitari del Solsonès

Albert Muntada, president executiu, afirma que el que fins ara es feia en 3 visites es podrà fer en només una

Amb l’objectiu de millorar l’atenció als usuaris del Centre Sanitari, el president executiu d’aquest ens, Albert Muntada, ja ha posat en marxa, tal com es va comprometre davant la Junta el mes passat, una ampliació del servei de radiologia, amb la contractació d’un tècnic especialista.

Segons ha explicat, “a partir de la setmana passada s’ha establert un horari per a raig X cada matí, que facilitarà la realització de radiografies programades, així com un horari els dimecres tarda, coincidint amb la presència d’un dels traumatòlegs”. Així, segons informa Albert Muntada, “les plaques urgents que demanin els especialistes, incloses les ortopantos d’odontologia, es podran dur a terme en el mateix moment i el metge se les podrà mirar immediatament, evitant que l’usuari hagi de demanar una segona visita per fer-se la radiografia i una tercera perquè la vegi l’especialista”.

En aquesta mateixa línia de facilitar el servei, el Centre Sanitari i Althaia, de Manresa, també compartiran en pantalla la història radiològica dels pacients, per tal que es puguin consultar en cas d’ingrés a Manresa. 

La disponibilitat d’un tècnic en radiologia, evitarà a més a més, que s’hagin de reprogramar moltes de les plaques que tenien hora donada, ja que fins ara ho assumia el tècnic del SEM, i sovint havia de sortir amb l’ambulància. També es millorarà en el fet que només havent-hi un operari, la màquina no s’espatlli tan sovint.