dimecres, 27 d’octubre de 2010

STAGE TIGNES 2010, Club d'Esquí Solsona


La setmana del 9 al 17 d’octubre passats (Pont del Pilar inclòs), el Club d’Esquí Solsona va organitzar un “stage” d’entrenament d’esquí alpí a l’Estació de TIGNES (Alps Francesos), a la glacera de la “Grande Motte”.
Hi van participar un total de 20 persones, entre joves de l’equip de Racing7, nois de l’equip de competició, familiars i membres del Port del Comte Esquí Club.
Aquest “stage” és el segon dels tres que estan previstos realitzar aquest any com a preparació física abans d’iniciar de la nova temporada 2010-2011.
Per fer-vos una idea de la importància que té per als nostres esquiadors, dir-vos que es va compartir pista d’entrenament, amb corredors d’arreu del mon, com les seleccions nacionals de França, Suïssa, Escòcia, Espanya i Canadà (que per cert van batejar-nos com “the frogs”, pel color de la vestimenta). També amb molts dels Clubs punters de les nostres contrades.
L’estada ha estat valorada com molt profitosa tant pels corredors com pels entrenadors i la directora tècnica del Club que l’han preparat.
Les sessions diàries han estat llargues i intenses (de manera habitual érem els darrers en abandonar la pista d’entrenament) i han consistit en entrenament físic,  perfeccionament de la tècnica de l’Eslàlom i de Gegant, manteniment del material d’esquí i sessions d’audiovisuals, sense oblidar les estones d’estudi previstes, ja que tots els corredors realitzen estudis (ESO, Batxillerat, mòduls...). I per damunt de tot, molt bon rotllo.
Volem aprofitar per convidar als socis del club a participar l’últim “stage” de pretemporada que durem a terme el cap de setmana del 13-14 de novembre a Madrid (Snowzone).
Si hi esteu interessats, informeu-vos de les condicions organitzatives i econòmiques a través de la pàgina web o a les oficines del Club el proper cap de setmana. La data límit per afegir-se a l’expedició és el proper dia 3 de Novembre.
Aprofitarem també aquesta sortida per fer unes jornades tècniques de formació amb tots els entrenadors del Club, per tal d’unificar criteris i coordinar esforços per part de tots de cara a la nova temporada d’esquí que s’acosta. 
NOTA: Recordem a tots els integrants dels Equips de Competició i Precompetició que vulguin, que aquest proper dissabte dia 30 a les 10 del matí hi ha una nova sessió de preparació física voluntària i gratuïta.