dimecres, 20 d’octubre de 2010

Sancho Ayala conquereix la mitja marató de Mollerussa


Club Fondistes del Solsonès-Prosetel

23a    MITJA MARATÓ DE   MOLLERUSSA

Sancho Ayala conquereix la mitja marató de Mollerussa.

Diumenge  17  d’octubre  a les 10’30 h. del matí es va donar la sortida a una nova edició de la mitja marató de Mollerussa, amb la participació rècord de participació 600 atletes inscrits,  entre ells  Sancho Ayala, Lluís Villaró, Josep Alconchel i Joan Freixa,  atletes dels Fondistes del Solsonès,  
Un circuït força pla en general,  la temperatura fresca, ideal per correr, peró el vent de cara en molts trams del circuït  i els ponts elevats  als últims quilòmetres fan que el final de cursa fos una mica exigent.
De sortida ja es va  veure el grup que lluitaria per el trionf,  entre ells estava Sancho Ayala, savedor del gran estat de forma que atravessa, va agafar el pes de la cursa. Es va formar un grup de 6 corredors fins el km. 17, que  el Sancho va fer una tibada i es van posar tots en fila d’un, el van seguir, Joan Piqué  i Eduard Aixalà.  L’últim quilòmetre va ser un esprint final interminable (tal com va relatar poc despres  Sancho Ayala), Joan Piqué, aprofitant la pujada a l’últim pont elevat va avançar al Sancho, que no es va posar nerviós  quan va veure que en Joan s’anava uns 10 metres, a la baixada  i al pla  el  Sancho  va fer baler  el seu grand final,  entrant  trionfador amb un temps d’1 hora 13 minuts i 42 segons. Seguit molt d’aprop  per Joan Piqué i Eduard Aixalá, amb 1’13’45 i 1’13’52,  respectivament segon i tercer.

Un Sancho Ayala molt sastisfet, va declarar que va veure una oportunitat per fer la triple corona de mitges maratons a Lleida(Balaguer, Tarrega i Mollerussa) i no podia ni volia desaprofitar-la.  Enhorabona !!CAMPIÖ!!
Lluís Villaró va entrar al lloc 95 de la general amb un temps de 1’28’34 h.
Josep Alconchel va entrar al lloc 311 de la general fent un temps  d’1’40’19 h.
Joan Freixa   va entrar al lloc 536 de la general amb un temps d’2’01’44 h.
En la categoria femenina la guanyadora va ser  Angelina Miró   amb 1’27’22 h. Segona va entrar Marta Camps amb 1’27’40 I tercera va ser Carme Millan   amb un temps d’ 1’29’13 h.
L’ùltim corredor ho va fer amb un temps de 2’16 h.

Pròximes curses

24  d’octubre Cursa de Manresa    10 km
24  d’octubre Cursa de la Dona (Barcelona)    5 km
24  d’octubre  Marató, mitja i 10 km del Mediterrani (Castelldefells)   
31  d’octubre Cursa de Pont de Vilomara    10 km

Mes informació a Ribera Esports, http//www.atletisme.com i http//www.fondistesolsones.org