dijous, 21 d’octubre de 2010

Raimon Samsó ofereix un taller gratuït sobre economia domèstica


És una activitat organitzada per l’Ajuntament en el marc de la campanya ‘A casa, iguals’ 

El proper dissabte 30 d’octubre, l’escriptor i economista Raimon Samsó conduirà un taller a Solsona sobre economia domèstica, sota el títol “Compte amb els comptes: educació financera bàsica”. L’organitza la regidoria de Polítiques d’Igualtat i s’emmarca en la campanya “A casa, iguals”. La participació és gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

En aquesta sessió, que es durà a terme a la sala cultural de l’Ajuntament de 10 a 1, s’hi explicaran les claus per a una millor gestió de  l’economia domèstica amb conceptes financers bàsics, com l’estalvi i l’endeutament, així com estratègies per incrementar els ingressos. Raimon Samsó és escriptor i economista i col·labora amb el programa L’ofici de viure, de Catalunya Ràdio. És autor, entre altres llibres, d’El código del dinero.

El dissabte 6 de novembre s’organitza un altre taller gratuït de caràcter diferent. La infermera i naturòpata Sara Solans ensenyarà recursos casolans per fer front a petits problemes de salut. Es farà en el mateix horari. Per inscriure-s’hi també cal adreçar-se o trucar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (973 48 00 50). Tota l’actualitat sobre el programa “A casa, iguals” es pot seguir en línia a través del bloc http://acasaiguals.blogspot.com. Aquestes activitats s’organitzen amb el suport de l’Institut Català de les Dones i la Secretaria d’Acció Ciutadana de la Generalitat.


              Solsona, 21 d’octubre de 2010
Font: Ajuntament de Solsona