dimecres, 20 d’octubre de 2010

P.B. SOLSONA TREPOVI 1 - JIP PRATS DE REI 3

PARTIT MOGUT AL FINAL

Jugadors: Seuba, Erola (c), Quique, Sam, Joan (cinc inicial), Eliseu, Ritort, Hazel, Ivan Alsina i Dani
Entrenador: Albert Viladrich
Delegat: Josep Vidal
Baixes: Jordi i David
Gols: Erola (1-0 minut 34)

Partit de la tercera jornada de lliga de Nacional B, que es va disputar en dijous i per una permuta és va jugar a Solsona enlloc del pavelló del Jip Prats de Rei i entre setmana.
La primera part del partit no i va haver moltes ocasions de gol, la Penya ben colocada en defensa i sortint a les contres i el Jip Prats de Rei tenint més la possesió de la pilota, però sense crear ocasions de perill clares. Els dos equips és van carregar amb les cinc faltes i als instants finals de la primera part la Penya va tenir dos grans ocasions de gol per arribar al descans amb el marcador a favor, però a la fi dels primers vint minuts s´arribava amb el 0 a 0 al marcador.
La segona part va seguir bastant el mateix guió de la primera, la Penya és va carregar amb cinc faltes, a més d´enviar algun xut al pal, però no va ser fins cap al final del partit, quan quedaven sis minuts, que en una jugada de còrner, el capità Erola conectava un bon xut fent un gran gol i fent pujar el 1 a 0 al marcador. El partit es posava de cara, amb el marcador a favor, a més quan un minut després era expulsat el porter visitant per una entrada a Hazel, quan ja anava de cara a porteria, però la Penya no va saber aprofitar els dos minuts de superioritat númerica ni el fet de que el porter era un jugador de camp, i quan faltaven tres minuts per al final la Penya va cometre la sisena falta i per tan doblepenal, que el Jip va transformar empatant el partit. Durant l´últim minut de partit el Jip va tenir un altre doblepenal a favor, que també el va transformar en gol, i així donava la volta al marcador, al mateix temps la Penya li van expulsar dos jugadors per doble amonestació. En aquests últims segons de partit el Jip tenint superioritat númerica i  la Penya jugant de cinc, en una contra l´equip visitant aconseguia  fer pujar al marcador el 1 a 3 definitiu.

Equip patrocinat per TREPOVI, BENZINERA SETELSIS, PROSETEL 95 I SOLMÈDIC