dimecres, 13 d’octubre de 2010

P.B. SOLSONA TREPOVI 0 - BALAGUER C.F.S. 3

FALTA D´ENCERT ALS METRES FINALS

Jugadors: Seuba, Erola (c), Eli, Sam, Albert Fernández (cinc inicial), Ritort, Joan, Hazel, Quique i Dani
Entrenador: Albert Viladrich
Delegat: Josep Vidal
Baixes: Ivan Alsina, Jordi i David

La Penya feia el seu debut a casa en partit de lliga, contra l´altre equip de la província de Lleida que juga a Primera Nacional B, el Balaguer C.F.S.
La Penya va començar el partit amb moltes ganes, amb concentració, i amb l´objectiu de treure un bon resultat, sobretot desprès de la bona imatge mostrada al primer partit de lliga, malgrat que el resultat fos negatiu. Ja de seguida la Penya va tenir oportunitats per avançar-se al marcador, però als pocs minuts de l´inici del partit el Balaguer va aconseguir el primer gol, això no va desmoralitzar a la Penya que durant tota la primera part va intentar empatar el partit però es va arribar al descans amb el 0 a 1 al marcador.
A la segona part la Penya va sortir a per totes, però igual que en la primera, a l´inici de la segona part el Balaguer va aconseguir fer el segon gol, un gol bastant semblant al primer, i amb el 0 a 2 al marcador la Penya va tenir moltes oportunitats durant tota la segona part per capgirar el resultat al marcador, però algunes vegades l´encert del porter visitant, els pals i la falta d´encert als metres finals dels jugadors de la Penya van impedir de fer pujar cap gol al marcador. Als últims minuts de partit la Penya va decidir sortir de cinc amb porter jugador i també va gaudir de bones ocasions per marcar, però finalment va ser el Balaguer qui aconseguiria el gol deixant el marcador final en el 0 a 3 definitiu.
La Penya avança el seu partit de lliga de la següent jornada, que s´havia de disputar el cap de setmana del 16 i 17, i el juga el dijous dia 14 d´octubre al pavelló nou a les 21:00 hores contra el Jip Prats de Rei. Esperem tenir una mica mes de sort i encert de cara a porteria i poder treure un bon resultat.

Equip patrocinat per TREPOVI, PROSETEL 95, BENZINERA SETELSIS I SOLMÈDIC