diumenge, 24 d’octubre de 2010

Paola de Stefano i Victòria Nosàs aproven el certificat E, C.P. Solsonès


Les benjamines del C.P. Solsonès s’estrenen i aproven el certificat E, el diumenge 24 d’Octubre al Pavelló Vell de Solsona.

El passat diumenge 24 d’Octubre, va tenir lloc al Pavelló Vell de casa nostra, una jornada de certificats, on els patinadors i les patinadores s’hi presenten per intentar passar de nivell. Paola de Stefano i Victòria Nosàs, van ser les encarregades de defensar el C.P. Solsonès en el certificat E.
La primera en encetar les proves va ser Paola de Stefano. Va executar un bon exercici amb molta seguretat que li va permetre passar de certificat. Així es va convertir en la primera aprovada de la jornada.
Seguidament va tocar el torn a Victòria Nosàs. Va executar un programa obligatori  molt ben patinat, net, amb velocitat i bon estil. D’aquesta manera, va aprovar el certificat E, i es van convertir en la segona aprovada de la jornada.

Tan des de la Junta, com des de l’equip de monitors estem molt contents i satisfets dels resultats obtinguts. Felicitem, doncs, a la Paola de Stefano i la Victòria Nosàs per haver aconseguit passar de nivell, i pujar un graonet, en la seva formació com a patinadores.

 Paola de Stefano i Victòria Nosàs amb el Certificat E aprovat

Club Patinatge Solsonès