dimecres, 20 d’octubre de 2010

Milloren el servei de neteja viària de Solsona amb un nou vehicle i l’atenció a l’usuari


L’Ajuntament aprova la renovació del contracte amb Oró Vila per a dos anys més

Aquesta setmana ha entrat en funcionament el nou vehicle del servei de neteja viària de Solsona. Aquesta màquina escombradora posa fi a les deficiències del vehicle anterior, que generava molèsties als veïns. És una de les millores introduïdes per l’empresa concessionària del servei, Oró Vila, coincidint amb la renovació del contracte signat amb l’Ajuntament l’any 2000.

La regidoria de Medi Ambient va revisar el funcionament del servei fa uns quants mesos i va detectar tres incidències, segons explica el regidor Jordi Fraxanet, que calia resoldre. La més important van ser les deficiències del vehicle utilitzat en la neteja de la via pública. “Deixava pols, provocava molèsties als vianants i no netejava correctament”, apunta Fraxanet. Fins i tot havien arribat queixes al consistori. “Per això calia exigir la disposició d’una maquinària que treballés en condicions òptimes”, afegeix el regidor.

També es va demanar a Oró Vila millorar el servei amb un telèfon d’atenció ciutadana. El número és el 901 101 776. Finalment, es disposa d’una nau on s’emmagatzema la maquinària, en lloc de tenir-la al carrer com fins ara, i es disposa d’un taller de manteniment preventiu, tal com estableix el contracte.

Sense cost addicional
El regidor de Medi Ambient afirma que l’Ajuntament està satisfet amb les novetats introduïdes en el servei: “l’empresa ha complert les nostres demandes i crec que la ciutadania percebrà una millora notable en la neteja viària”. Aquestes millores no suposen cap cost addicional per a les arques municipals.            Solsona, 20 d’octubre de 2010

 Font: Ajuntament de Solsona