dimecres, 20 d’octubre de 2010

Mercè Llordella i Paula Martínez aconsegueixen uns bons resultats a nivell europeu

Els dies 15, 16 i 17 d’octubre, a la ciutat belga de Neerpelt situada prop de la frontera holandesa, es va celebrar la competició europea de la “Interland Cup 2010”. Aquesta competició comptava amb més d’un centenar de patinadors de les seleccions d’Alemanya, Àustria, Holanda, Suïssa, Eslovènia, Dinamarca, Bèlgica i Espanya.

La selecció espanyola comptava amb sis patinadors dels quals dues d’elles són del Solsona Patí Club, les patinadores Paula Martínez i Mercè Llordella. Ambdues varen competir a la categoria Aleví Femení (“Mini Ladies”). L’entrenadora de l’entitat solsonina va estar com un dels tècnics oficials de la selecció acompanyant en tot moment a les nostres esportistes solsonines.

En aquesta categoria, a nivell europeu, s’ho juguen tot en un sol programa amb una duració de dos minuts i mig. Cada errada es penalitzada d’una forma molt destacada, i per aquest motiu cal tenir el mínim d’errors possibles. També volem destacar l’alt nivell de tots els participants en totes les categories, on hi havia patinadors que properament participaran al mundial de la categoria sènior. Volem destacar que les patinadores solsonines ho van fer d’allò més bé. Totes dues van destacar per damunt de les seves contrincants pel bon patinatge i per les excel·lents coreografies, que van estar revisades i van rebre petites modificacions l’anterior setmana per la reconeguda entrenadora italiana Monica Delli acompanyades de les recomanacions de la nostra entrenadora del Solsona Patí Club. Com la selecció espanyola no aportava cap jutge a la competició, això va fer que les classificacions no fossin les que realment pertocava ja que en totes les categories els patinadors espanyols haurien d’haver aconseguit millor posició de la que van obtenir finalment.

Mercè Llordella va aconseguir situar-se en un excel·lent sisè lloc i Paula Martínez va ser setena just per darrere de la seva companya solsonina. Ambdues patinadores haurien d’haver estat damunt del podi però moltes vegades, en competicions internacionals, el fet de no dur cap jutge espanyol fa que les classificacions es vegin alterades, com va succeir en aquesta competició.

De tota manera volem destacar que per haver estat la seva primera sortida internacional amb la selecció espanyola aquest ha estat un excel·lent resultat valorat molt positivament per la federació i ha recomanat que segueixin millorant tècnicament augmentant també la velocitat de tots els seus elements, cosa que farà que puguin optar altra vegada a formar part de la selecció espanyola. Des del Solsona Patí Club volem felicitar-vos per haver portat el nom de l’entitat, de la ciutat i de la comarca més enllà de les fronteres aconseguint tant bon resultat.

Moltes felicitats Paula !                                                    Moltes felicitats Mercè !

Moltes felicitats Solsona Patí Club !

amb la samarreta de la selecció amb tots els patinadors espanyols i els tècnics oficials


patinadors espanyols (d'esquerra a dreta, mercè es la primera i paula la tercera)

les patinadores solsonines (esquerra Mercè, centre l'entrenadora Ester Fornell, a la dreta Paula)

Mercè Llordella

Paula Martínez

les patinadores solsonines (esquerra Mercè, centre l'entrenadora Ester Fornell, a la dreta Paula)