dijous, 7 d’octubre de 2010

Manifest de renúncia, Jordi Riart i Vendrell


Recentment han aparegut en els mitjans de comunicació  diverses noticies que qüestionaven la continuïtat de Jordi Riart al capdavant de la llista de CIU a les municipals del mes de maig de 2011. Opinions que es fonamentaven en el rumor davant la manca d’una declaració formal que clarifiques el futur del cap de llista convergent.

Aquesta situació a nivell personal, és difícil de mantenir i resulta  incòmoda sobre tot si algú pregunta que està passant quan  CIU opta pel relleu del cap de llista a vuit mesos de les eleccions. Amb anterioritat, jo havia manifestat la meva disposició per encapçalar la llista a les municipals, però això, tot i ser important, no resulta suficient si no és compta amb el màxim suport  per afrontar amb garanties d’èxit una nova pugna electoral.

Sempre he defensat, també, que no es pot ser candidat sense tenir la complicitat i l’ajut de la gent amb qui s’ha de treballar per aconseguir l’èxit desitjat. Fer el contrari, insistir en mantenir el lloc és abocar-se a un esforç inútil que te poques possibilitats d’arribar  a bon port.

Així doncs,vull deixar clar, que no encapçalaré la llista de CIU en les properes eleccions municipals. I ho faig amb la satisfacció que atorga el deure acomplert, primer com alcalde de la ciutat durant quatre anys i desprès com a portaveu del grup municipal de CIU des de l’oposició. Crec sincerament que algú  altre podrà agafar el relleu, si més no, amb la mateixa il·lusió, entusiasme i dedicació, en que jo ho he fet fins ara i convençut que continuarà i millorarà el projecte de CIU per Solsona, en que les persones han estat sempre una prioritat.

Ara, doncs, toca dedicar tots els esforços en fer que l’Artur Mas sigui president de la Generalitat. Cal deixar de banda aquelles especulacions, sovint interessades en distreure d’allò que realment és important, intentant treure’n profit perjudicant a les persones i al partit.

Finalment, vull donar les gràcies a tothom qui en aquests darrers anys m’ha fet confiança i per l’ànim que m’han donat en els moments personals més difícils. Això m’encoratja a continuar treballant, ara des de una altra posició .

Jordi Riart i Vendrell
Portaveu del grup municipal de CIU