dilluns, 4 d’octubre de 2010

Les obres del casal cívic de Solsona començaran el gener

Governació hi destina 2,2 milions d’euros i adjudica els treballs a una constructora solsonina

El Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat preveu començar el gener les obres del casal cívic i l’Oficina d’Acció Ciutadana de Solsona. Els treballs, que tenen un termini d’execució d’uns 15 mesos, aproximadament, han estat adjudicats a la constructora solsonina Cissa per un import de 2,2 milions d’euros.

L’alcalde, David Rodríguez, va manifestar en l’últim Ple municipal, la satisfacció de l’Ajuntament per la “posada en marxa de la construcció de l’equipament” i pel fet que l’adjudicació s’hagi fet a una empresa de Solsona. Aquest casal cívic serà l’únic de la comarca. Serà un edifici de més de 1.500 metres quadrats distribuïts en tres plantes en un solar ubicat a mig camí del passeig del Pare Claret i la sala polivalent.

A la planta baixa, on hi haurà l’accés principal des de la plaça que aquest immoble compartirà amb la sala polivalent, hi haurà ubicades les dependències de l’Oficina d’Acció Ciutadana, que té la funció d’orientar la ciutadania sobre totes les prestacions que facilita la Generalitat i, al mateix temps, donar suport a les activitats del teixit associatiu. En aquesta planta també hi haurà una sala de trobada, l’aula d’informàtica, dos despatxos, una sala de reunions i un espai polivalent amb escenari.

S’ha projectat un gimnàs amb vestidors, tres aules-taller i dos bucs d’assaig a la planta semisoterrani, mentre que al pis superior s’ubicaran dependències infantils com una sala per jugar i llegir, a més d’un despatx per a monitors.


 

                Solsona, 4 d’octubre de 2010
Font: Ajuntament de Solsona