dijous, 28 d’octubre de 2010

La Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès supera totes les perspectives de ventes dels productes


Els visitants van valorar positivament les novetats introduïdes per l’organització i el gremi d’hoteleria
El Director de la Fira del Bolet i el Boletaire de Solsona, Albert Muntada, ha manifestat que “el certament s’està convertint en una cita anual per a molts visitants gràcies al nombre d’empreses i associacions que hi participen i fan que any rera any creixi en quantitat i qualitat. Aquest fet ens ajuda a seguir treballant amb il.lusió i optimisme per tal de poder consolidar el nostre certamen”.

El passat diumenge 24 d’octubre Solsonès Fires finalitzà la III edició de la Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès. Tot i les nuvolades matinals la Fira del Bolet i del Boletaire del Solsonès es va cloure amb un esplèndid sol que arrodonia un èxit d’assistència i també de venda de bolets. Des de l’organització asseguren que visitaren la Fira més de 3.000 persones. Els venedors també es mostraven satisfets i reconeixien que "en aquesta edició de la fira hem venut més bolets i productes artesans de la comarca que no pas en les dues anteriors".

Des de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) s’organitzà un taller infantil de dibuix i una xocolatada per a tothom a la mateixa plaça Major de Solsona. Enguany la Fira ha comtat amb la col.laboració del Consell Comarcal del Solsonès,  l’Ajuntament de Solsona, Diputació de Lleida, Generalitat de Catalunya, Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, Mycosilva, Grup de Natura del Solsonès, Associació de Col·leccionistes de Plaques de Cava del Solsonès, Gremi d’Hostaleria del Solsonès, UBIC Solsona i Associació de productes artesans i de qualitat del Solsonès. Així com Cap d’Ordet, Can Puig , Can Solvi i l’Obrador d’en Jordi, promovent el pinxo de la fira.


Font: Consell Comarcal del Solsonès