dimarts, 26 d’octubre de 2010

JUVENIL “A”: Esc. F. Urgell C.F. 3 - C.F. Solsona 2

Jugadors: Nil, Moussa (Múrcia) Raül, Aleix, Puig, Aresté (Codina), Bernat (1 gol), Cots (David), Jaume (Andreu), Moha  (1 Gol), Sarri (Robert).

Primera i inesperada derrota del juvenil de C.F. Solsona, contra un rival que va plantejar un partit de molta lluita i que va tenir prou amb 10 minuts per pràcticament sentenciar el matx.

El Solsona mai va donar la sensació de poder emportar-se el partit, ja que,  tan sols va xutar cinc cops contra la porteria local. El partit es va torçar des del principi ja que en deu minuts ja havien encaixat 2 gols, una renda molt gran per poder capgirar el marcador i el rumb del partit.

Els locals en van tenir prou amb tres xuts en contra la porteria del Solsona per poder guanyar el partit. Desprès van saber administrar la seva renda i més, desprès de l' expulsió injusta, cal dir, de Robert que deixava al Solsona amb deu homes.

Al final derrota que deixa als solsonins amb poc marge d' error. Esperem que aquesta ensopegada serveixi per fer reaccionar als jugadors del juvenil i que al final quedi com una anècdota.

El proper dissabte dia 30 a les 19:00 el Solsona rep a l' Oliana, el líder de a categoria amb la necessitat de guanyar. 
El Bernat està fent molt bon treball, felicitats!