dimarts, 19 d’octubre de 2010

JUVENIL “A”: C.F. Solsona 1 - C.E. Cervera 1


Jugadors: Nil, Moussa (Raül), Múrcia, Aleix, Puig, Codina (Aresté), Bernat (Cots), David (Andreu), Jaume, Robert, Moha (Sarri 1 Gol).
 
Partit molt emocionant el disputat  el diumenge al matí, per part de dos dels equips més en forma de la categoria i que va acabar en taules.

La primera part va ser de domini altern i on els jugadors del Solsona es van oblidar una mica del seu joc i es van contagiar del joc dur, agressiu i directe de l' equip del Cervera, això va fer que el partit es desenvolupés al mig del camp i que tan sols en dues ocasions per part dels solsonins i una, de molt clara, per part dels jugadors del Cervera, inquietessin als  porters d' ambdós equips.
La segona part tot va canviar, sobretot pel cantó solsoní. Els homes de Miquel Alsina van sortir a desenvolupar el seu joc i el Cervera es va veure sorprès, cosa que va aprofitar Sarri per avançar als locals en el marcador. Tot semblava que el partit podia ser pels de casa, però un error defensiu va acabar en penal i com a tal en l' empat dels visitants.
Això no va enfonsar als solsonins, sinó tot el contrari, que van posar setge a la porteria del Cervera. Una rera altre van anar caient les ocasions de gol, un doble pal inclòs, a un esplèndid xut d' Andreu. El porter visitant es va convertir en l' heroi del seu equip.
Però el que va entrar la setmana anterior aquesta no ho va fer i els jugadors del Cervera es van endur un resultat esplèndid i immerescut, cosa que no s'esperaven.
De totes formes i tot i el resultat no gaire bo pels interessos del Solsona, queda patent que si el juvenil es capaç de desenvolupar el seu joc, és un equip temible.

El dissabte 23 a les 16:30, el juvenil del C.F. Solsona es desplaça a Castellserà (prop d' Agramunt) per enfrontar-se a la Escola de Futbol Urgell.

Sarri va ser l’autor del gol solsoní.