dimarts, 26 d’octubre de 2010

JUVENIL “B”: C.F. SOLSONA “B” 2 – SANTPEDOR “B” 1


Primera victòria a la lliga!


Han hagut de passar tres jornades de lliga per que el juvenil B del Solsona comencés a demostrar el potencial que realment té. Diumenge al matí es jugava un partit crucial pel Solsona, crucial pel fet que s’haurien disputat ja tres jornades a la lliga i, de sortir-ne derrotats, es quedava amb un punt enganxat amb els equips de la part baixa de la taula. Per aquest motiu, jugadors i equip tècnic es van conjurar abans del partit per tirar-lo endavant.

El partit va començar amb un Solsona molt ben col·locat al camp, amb les línies ben juntes, obrint a les bandes i lluitant totes les pilotes que quedaven mortes, fruit d’aquest bon joc va arribar el gol local del Vidal al col·locar-li la pilota pel costat al porter en un u contra u. A partir d’aquest moment, el Santpedor va començar a embrutar el partit; entrades a deshora i amb mala intenció, crispació entre els jugadors i la permissivitat arbitral van desconcertar una mica als locals, que veien com en una sacada de córner, un jugador visitant rematava ben sol amb el cap a la frontal de l’àrea petita.

Al començament de la segona part, el Solsona va tornar a sortir molt centrat en la seva tasca, ara si, sense entrar en el joc visitant i va disposar de nombroses ocasions que, unes vegades el porter visitant i d’altres la falta d’encert, feien que no s’acabés de rematar el partit. Fins que Marc Argerich amb una volea impressionant feia entrar la pilota per l’escaire de la porteria rival. I fins al final del partit tot va tornar a ser el mateix, lluita constant per part dels jugadors del Solsona i joc brut i males intencions per part dels visitants, cosa que es va veure reflexada en dues lesions a jugadors locals.

APUNT: Cal destacar un parell de coses del partit, la primera, el debut del porter del cadet Adrià Ollé, que va realitzar aturades de gran mèrit i la segona, felicitar a tots els jugadors solsonins pel fet de no entrar en cap moment en el joc dels visitants que, de vegades i més en aquestes edats no és gens fàcil.

Marc Argerich, amb el seu gol ens va demostrar la seva qualitat.