dimecres, 13 d’octubre de 2010

JUVENIL “A”: Agramunt Esc. Gerard Gatell, C.F. 0 - C.F. Solsona 13


Jugadors: Nil, Moussa (1 gol), Múrcia, Aleix (Raül), Puig (2 gols), Bernat, Cots (1 gol) (David ( 1 Gol)), Jaume (Andreu (1 gol)), Robert (3 gols), Moha ( 2 Gols) (Sarri 2 Gols).

Després d' una setmana dura, sobretot per la incògnita de que a 4 jugadors solsonins no se'ls volia donar de baixa per part de l' altre equip de Solsona  (cosa que va succeir a finals de setmana) i no es sabia si es podria començar la lliga, el Solsona juvenil va jugar el seu partit a casa de l' Agramunt, un equip, que com la resta d' equips de la categoria, són desconeguts pels solsonins.
En quan al partit, va estar dominat totalment pel Solsona a excepció dels primers deu minuts on l' Agramunt va estar a un pas de marcar, ja que va llençar una pilota al travesser de la porteria defensada per Nil.
A partir d' aquí el partit va tenir poca història, i més quan en el minut 40 de la primera part un jugador de l' Agramunt era expulsat per una entrada desmesurada sobre Bernat. El resultat en aquell moment era de 0-4. Els solsonins encara van estar a temps de fer un altre gol abans de la mitja part.
A la segona part i amb gent de refresc sobre el camp, els homes de Miquel Alsina van practicar un bon futbol i un rera l' altre van anar caient els gols, així com, una altra expulsió de l' equip local per agressió sobre Andreu, fet que  va fer acabar amb 9 jugadors l' equip de casa.
Els espais que van deixar els jugadors expulsats van estar ben aprofitats per l' equip solsoní.
La propera setmana el Solsona rep a casa el Cervera, que a priori, i per fonts consultades, sembla ser l' equip fort de la categoria. El partit es jugarà el diumenge dia 17 d' octubre a les 12 del migdia.


Robert, autor d’un hattrick