dijous, 28 d’octubre de 2010

Jornada de Social Media al Consell Comarcal del Solsonès


Empresa i Social Media pretén donar conèixer
els avantatges de les webs 2.0
 
El proper divendres 5 de novembre a les 16.00 hores de la tarda s’iniciarà la Jornada “Empresa i Social Media: Un pas al 2.0”, una iniciativa conjunta del Consell Comarcal del Solsonès i de l’agència de comunicació a&d Solucions.

Empresa i Social Media: Un pas al 2.0” serà una jornada destinada tant a professionals, empresaris, institucions, polítics, emprenedors com a particulars, en realitat per a tots aquells que vulguin conèixer àmpliament les diferents eines web 2.0 per tal de promocionar i difondre on line la seva empresa, comerç o institució i  aprofitar així dels avantatges que es poden obtenir per exemple amb el Facebook, Twitter, YouTube, FoursQuare, Blogs, entre d’altres canals de comunicació on line.

La Jornada començarà el divendres 5 de novembre a les 16.00 hores de la tarda a la Sala Gòtica del Consell Comarcal del Solsonès i serà impartida per al prestigiós expert en Social Media, Jan Badosa. La jornada es composa de dues parts, una primera teòrica on es profunditzarà en el Social Media, el posicionament orgànic, la presència en els buscadors i les eines per assolir presència. A la meitat de la jornada, els assistents podran gaudir d’una degustació de vins a càrrec del sommelier Joan Tomasa. La segona part de la jornada serà de caràcter pràctic, s’explicaran els casos d’èxit d’aquells que ja han utilitzat el Social Media per a promocionar-se.

La Jornada “Empresa i Social Media: Un pas al 2.0” compte amb la col.laboració del Consell Comarcal del Solsonès, la Cambra de Comerç de Lleida, l’Associació d’Empresaris pel Solsonès i la Bodega Tomasa. El preu per assistir a la Jornada “Empresa i Social Media: Un pas al 2.0” és de 30.-€uros, cal confirmar assistència per correu electrònic a mgoretti.sala@solsones.ddl.net o coordinacio@adsolucions o bé trucant al telèfon  93 872 27 49.

Font: Consell Comarcal del Solsonès