dimarts, 12 d’octubre de 2010

INFANTILS C.E. ARRELS: CF LA PLANADA: 2 - CE ARRELS: 3


CE ARRELS: Daniel, Oriol, Josep Maria, Miquel, Aitor, Guiu, David (3g.), Livian, Kader, Marc Sala, Roger, Marc González, Marc Caelles, Manel Vila, Marcel.


ESPECTACULAR, QUINA TREMPERA PER COMENÇAR.

Molt bon partit el que varen jugar els solsonins a Sabadell davant el CF La Planada. En un irregular terreny de terra i amb unes pilotes que semblaven rocs es va saber treure endavant un partit que en dues ocasions es va haver de remuntar per a rematar-lo a falta de cinc minuts per al final. Partit igualat, amb ocasions clares per l’Arrels a la primera meitat que no s’aconseguiren materialitzar, amb molta lluita al mig del camp.

Tots els jugadors van complir amb escreix el que d’ells s’espera per la present temporada: entrega, lluita, esforç, generositat i companyerisme. Tots van jugar en benefici de l’equip. El Daniel molt segur a la porteria, el Miquel i l’Aitor dos laterals molt contundents, el Josep Maria i l’Oriol uns murs al centre de la defensa, el Marcel infranquejable al mig camp, el Guiu un bomber per apagar foc on calgui, el David jugant de tot i fent 3 gols, el Marc González i el Marc Sala pujant i baixant les bandes, el Kader lluitant amb tothom, el Livian posant-hi l’agressivitat que cal a tot equip i al davant 3 estilets que van fer molt mal obrint espais i lluitant, el Manel, el Marc Caelles i el Roger.

Malgrat anar la major part del temps a remolc en el marcador els matiners seguidors solsonins desplaçats a Sabadell s’ho van passar “teta” per que van gaudir d’un partit emocionant, on l’Arrels en tot moment donant la cara i lluitant va obtenir justa recompensa al seu esforç col.lectiu.

La temporada es presenta llarga i no hi podia haver millor forma de començar-la que amb un triomf a domicili. Amb els tres primers punts al sarronet ara cal continuar entrenant i jugant amb la mateixa intensitat.