dimarts, 19 d’octubre de 2010

INFANTIL: Santpedor 4 - C.F.Solsona 4


Alineació: David P, Marcel S, Iker P, Joan S, Genís R, Ramón M, Guillem P, Víctor V, Nil P, Genís M, Gonzalo M, Albert C, Ricard A, Kevin G, Albert T, Carles R
 
El dissabte al matí l’Infantil del C.F.Solsona es va desplaçar a Santpedor per jugar la segona jornada. El partit es presentava emocionant i no va decebre. El matx va començar amb un Solsona  bastant adormit com quasi tot el partit. No va ser el millor partit dels nostres ja que quasi mai van poder desplegar el seu joc d’atacs per banda i així poder fer mal al rival. Tot i així el Solsona es va avançar al marcador gràcies a un gol de Gonzalo a l’aprofitar un rebot a dins l’àrea. Els de casa però no van tardar a reaccionar ja que, al cap de 5 minuts ens empataven el partit. El joc va continuar sent pel Santpedor però un Solsona amb ofici defensiu treia la pilota una vegada i una altra. En canvi els nostres van saber aprofitar dos accions per posar-se el marcador favorable 1 a 3 a la mitja part.
La segona part va començar com la primera un Santpedor amb ganes de fer coses i uns escapolats que no es van poder fer mai, amb el control del partit. Tant va ser la insistència dels blaugrana que en dos accions una mica afortunades ens aconseguien empatar el partit. Mala sort pels nostres però que es veia a venir. Tot i així els blaus no es van acovardir, i en una contra molt ben desplegada pels nostre, Albert T li col·lava la pilota per sota les cames del porter, i així tornant a donar avantatge als nostres. Quan ja semblava que s’acabaria així, una jugada sense perill i amb un mal rebuig del nostre porter era suficient perquè ens empatessin el partit per tercer cop.
Així es va arribar al final del partit i taules al marcador. Bon punt fora de casa, però que jugant com vam jugar pocs punts ens emportarem. Sort i a seguir treballant!!!
Carles Robles, molt bon  treball defensiu!