dimecres, 13 d’octubre de 2010

INFANTIL C.F.Solsona 4 – Pirinaica 2


Alineació: Albert C, Xavier B, Marc C, Mihai A, Ricard A, Ramón M, Guillem P, Víctor V, Albert T, Ivan A, Gonzalo M, Pol S, Iker P, Nil P, Joan S i David.

El diumenge al matí els nostres començaven la lliga a casa seva contra la Pirinaica. El partit va començar molt bé pels nostres, ja que van sortir al camp amb ganes fer les coses ben fetes. Fruit d’aquesta empenta els nostres van disposar de grans ocasions i en una d’aquestes Gonzalo enviava la pilota al fons de la xarxa. Els escapolats van seguir igual, jugant amb criteri, fins que abans del fi del primer quart, Gonzalo en una jugada personal feia el 2 a 0 favorables als de casa. Els manresans però en van tenir prou amb una despistada de la defensa en una falta per ficar el marcador amb 2 a 1, i així embrutar la bona primera part dels blaus.
La segona part va començar tal i com va acabar, amb uns visitants que hi anaven molt forts i que amb un error de coordinació entre la defensa i el porter feien que a falta de 18 minuts ens empatessin el partit. A partir d’aquest moment es va tornar a veure la millor versió dels solsonins ja que amb 15 minuts, vam disposar de grans ocasions de gol gràcies a unes bones triangulacions de l’equip. En unes d’aquestes jugades de equip Gonzalo aprofitava per enviar per dues vegades més, la pilota al fons de la porteria i així ficant el marcador final de 4 a 2. Gran primera part dels nostres i gran reacció després dues despistades nostres que feien perillar el partit. Felicitar a tots els jugadors i als pares per estar en tot moment amb l’equip. A seguir treballant per continuar evolucionant!!!   


Mihai fer un gran treball defensiu.