dimarts, 26 d’octubre de 2010

INFANTIL: C.F.Solsona 2 – Puigcerdà 4


Alineació: David , Carles, Xavier, Ricard, Pol, Ramón, Víctor, Joan, Kevin, Albert T, Gonzalo, Albert C,Marcel, Cots, Ivan, Nil i Iker.

El dissabte al matí es va disputar un gran partit de futbol al municipal. El matx va començar amb un Solsona amb ganes de jugar la pilota i d’entregar-se al 100%. Fruit d’això de seguida van arribar les primeres ocasions de gol, i molt bones, però la pilota no va voler entrar en cap moment. En canvi tot al contrari els va passar als de Puigcerdà que en la primera pilota que van tenir ja es van avançar. El Solsona però no va abaixar els braços i va seguir fent el seu futbol de toc i bonic, i ben aviat van tenir el premi, quan Albert T, agafava una pilota llarga de Ramón per establir l’empat al marcador, i així s’arribava al descans, amb un molt bon futbol dels nostres però amb poca fortuna de cara a gol.

La segona part va ser una copia de la primera. Ja que un Solsona molt dominador i amb ganes de fer bon futbol i un Puigcerdà que defensava com podia les oportunitats blaves. Però el futbol molt cops es injust i així es va veure al camp, ja que en la segona oportunitat que van tenir els visitants en van tenir prou per tornar-se a avançar al marcador. Els de casa no van abaixar els braços i l’àrbitre veia com xiulava penal a favor i així Kevin tornava a aconseguir l’empat al marcador. Quan ja quedava poc per acabar el partit uns escapolats amb ganes de guanyar el partit veia un altre cop, com la mala fortuna els tornava acompanyar per culpa d’un gol en pròpia porteria, i així tornava a ficar avantatge al marcador. Un Solsona que va anar a dalt sense contemplacions per intentar aconseguir l’empat per tercera vegada en aquest partit, va ser tot al contrari, ja que en la última jugada del partit els de fora aconseguien un gol en una contra molt ràpida i així ficar el definitiu 2 a 4 al marcador. Gran partit dels nostres, per no dir el millor que he vist amb temps, almenys per lo que fa a l’entrega i el joc ofensiu del equip. Tot i que a vegades el futbol es injust, ja que en un partit que haguéssim pogut guanyar tranquil·lament veiem com sens emportaven els tres punts de casa. Felicitar als nostres i dir que amb partits així es molt difícil tornar a perdre. A seguir treballant per continuar evolucionant! Sort!!!
Víctor, gran talent i lluita al mig camp