dimecres, 27 d’octubre de 2010

INFANTIL - 2ª Divisió - Grup 5: C.F. NAVARCLES 5 - C.E. ARRELS 1

Jugadors: Dani, Josep Maria, Miquel, Guiu, M.Sala , Ferran, David, Marcel,  Marouane, M.Caelles, Manel, Livian i Roger.
 
MASSA RECOMPENSA PEL NAVARCLES

El dissabte al matí l’infantil d’ Arrels es va desplaçar a Navarcles, un camp que habitualment es difícil.
El partit va començar molt igualat amb ocasions per als dos equips, però va ser l’equip de Solsona el que es va avançar al marcador al minut 15 de la primera part, amb un gol del Marc Caelles en una jugada a dins de l’àrea.
Quan només faltaven sis minuts per arribar al descans es van encaixar dos gols desafortunats, el primer en fora de joc i el segon desprès de una gran aturada del nostre porter Dani, que va rebutjar la pilota, quedant aquesta als peus d’un jugador local que va anotar el segon pel Navarcles.

La segona part va començar com la primera, amb ocasions a les dues porteries i amb un Arrels amb ganes de remuntar el resultat, però al minut 22 va arribar el tercer pels locals, i a les acaballes del partit dos gols més, un d’ells de penal. 

Si analitzem el que es va veure damunt el terreny de joc, s’arriben a dues conclusions, el Navarcles va treure massa recompensa pel joc que va desenvolupar i a l’Arrels li va falta un xic de sort de cara a porteria i una mica de físic per arribar al descans i al final del partit amb mes bones condicions.
Hem de continuar treballant i tot arribarà, perquè el mes important ja ho tenim, els  jugadors amb qualitat i les ganes que hi posen.