dimecres, 20 d’octubre de 2010

F.P.E. ARRELS – JUVENIL-CADET DIVISIÓ D’HONOR: VALLIRANA, 0 – ARRELS, 3


Arrels: Èrika Bernadó, Sílvia Soriano, Natàlia Pujol, Meritxell Jordana (1), Judit Colillas (2), Maria Pargaña, Laura Esteve, Alba Serra

VICTÒRIA MOLT IMPORTANT

Tres temporades perdent a la pista del  Vallirana (tota una institució del futbol sala femení) i per fi una victòria (molt important).

Primera part  dominada   per les noies de l’Arrels, que als dos minuts de joc ja es van avançar al marcador amb gol de la Judit Colillas.   Amb una Maria Pargaña  i Alba Serra molt treballadores, sempre tirant l’equip endavant ,van aconseguir que el domini fos sempre visitant. I amb l’entrada de la Laura Esteve (fent anar  de corcoll a la seva defensora) va arribar el segon gol,  amb un xut perfecte de la Meritxell Jordana i abans  d’acabar la primera part amb una Judit molt inspirada, vam fer el tercer gol.

La segona part, un Vallirana molt contundent, jugant al límit del reglament, ens va dominar durant uns minuts, però amb una Erika molt concentrada i amb l’ajuda de la Natàlia Pujol molt sòbria en defensa   i  la Meritxell dirigint l’equip  a la perfecció, es va tornar a dominar amb facilitat.

A destacar, el primer partit oficial de la Maria Pargaña. Una jugadora que amb la seva qualitat pot aportar molt a l’equip.