dimecres, 20 d’octubre de 2010

El Solsona Patí Club amb la prestigiosa entrenadora italiana Monica Delli

Els dies 8 i 9 d’octubre l’entitat de patinatge artístic de Bellcaire d’Urgell va organitzar unes jornades intensives d’entrenaments de tecnificació per a patinadors i tècnics.

En aquestes jornades el Solsona Patí Club hi va participar-hi amb cinc patinadors: Patrícia Cases, Gemma Colilles, Marta Miró, Mercè Llordella i Paula Martínez, i la nostra entrenadora Ester Fornell. Hi van prendre part diversos patinadors d’arreu de Catalunya, on la nostra entrenadora també va estar acompanyada per tres patinadores del C.P.A. Cubelles: Paula Piqueras, Carlota López i Laura Cantero, i per una de les entrenadores autonòmiques que l’ajuden, Itoiz Latre.

Aquests entrenaments van ser de molt profit podent aprofundir al màxim en les dificultats de cada patinador, i al mateix temps poder començar a aprendre nous elements tècnics que el patinador encara no havia intentat.

Volem felicitar al C.P. Bellcaire i al seu entrenador Joan Potrony per haver-nos donat la oportunitat de participar en aquests entrenaments que són molt profitosos per a tots els patinadors que hi participen i per als tècnics que els acompanyen. Desitgem que molt aviat, ens torneu a donar l’oportunitat de participar en aquestes tecnificacions.

El Solsona Patí Club vol felicitar a tots els patinadors que hi varen prendre part per haver prestat tanta atenció i per haver aprofitat tots els entrenaments al màxim interessant-se en les seves mancances intentant buscar-hi solucions.

També volem agrair la gran atenció que varem rebre de la prestigiosa entrenadora Monica Delli que es va preocupar en tot moment dels nostres patinadors i que va prestar una especial atenció a la Mercè i a la Paula per aconseguir uns bons resultats a la Interland Cup, sense oblidar en cap moment a la resta de patinadors del Solsona Patí Club que estaven en el mateix grup d’entrenament, fet que realment té un gran mèrit sent grups d’entrenament tant reduïts.