dimarts, 12 d’octubre de 2010

El Patronat Comarcal de Turisme del Solsonès fou present al WORKSHOP PIRINEUS 2010

Tour operadors, organitzadors i professionals del turisme
es reuniren el dijous 7 d’octubre a Artíes

El Patronat Comarcal de Turisme del Solsonès va estar present al Workshop Pirineus 2010 celebrat el passat dijous 7 d’octubre al Parador d’Artíes de la Vall d’Aran. Workshop Pirineus és una de les accions de la marca Pirineus que té com a objectiu donar a conèixer la marca i tot allò que representa i ofereix. Hi participen tour operadors, organitzadors d’esdeveniments i professionals del turisme del territori i és destinada principalment a empresaris del sector turístic. Enguany s’han convidat tour operadors especialitzats en turisme actiu i de natura, cultural i salut i benestar, dels mercats de Israel, Portugal, Espanya, Benelux i França.

Representants de diferents empreses del sector turístic de la comarca del Solsonès van respondre positivament a la proposta que els va fer el Patronat Comarcal de Turisme del Solsonès de poder-los acompanyar i aprofitar alguna de les entrevistes que tenien concertades amb tour operadors, algun dels quals van ser: Booking.com, Hotelbeds, Naut Viatges SL, Grupo Natura, d’entre d’altres.

Durant el Workshop, va tenir lloc una “minifira” on es posà a disposició de tots els TTOO assistents, informació general de les comarques que formen part de la marca Pirineus. Des del Solsonès es van oferir tríptics i CD’s que contenien informació de comarca més detallada.

Des del Patronat de Turisme del Solsonès “es valora molt positivament la participació d’enguany, va ser molt profitosa, atès que els empresaris privats van poder participar en el workshop i veure com és el seu funcionament i d’aquesta incentivar que s’animin en edicions posteriors a participar-hi individualment i aprofitar les possibilitats de negoci que brinden aquestes jornades”.


 Font: Consell Comarcal del Solsonès