dimarts, 5 d’octubre de 2010

El CTFC participa a la Fira Ecoviure de Manresa amb una xerrada sobre les compres verdes sostenibles

Francesc Cots, tècnic del CTFC responsable del programa de compres públiques sostenibles, farà una xerrada sobre aquest tema en el marc de la Fira Ecoviure de Manresa, el proper divendres 15 d’octubre. A partir de les 11:30 hores, Cots parlarà de la implementació de les compres sostenibles en els municipis rurals, i donarà a conèixer instruments pràctics i eines per reduir la petjada ecològica,en una conferència adreçada principalment als ens locals. 

Aquest programa es duu a terme des del CTFC amb el suport de la Diputació de Lleida amb l’objectiu d’ambientalitzar les compres dels ens locals de la província, i així reduir el seu impacte ambiental negatiu. Compta amb la formació dels adjudicadors locals, dels responsables administratius i de compres, i amb el foment de les eines desenvolupades des del Departament de Medi Ambient i Habitatge i de la Xarxa Compra Reciclat de l’Agència Catalana de Residus.
Ecoviure va néixer l'any 1997 amb la intenció de servir de punt de trobada a les persones i professionals que, des de diferents àmbits, treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del planeta.

Font: CTFC