dijous, 7 d’octubre de 2010

El Consorci del Solsonès i Cardona per al Medi Ambient presenta el Camió del Servei de Recollida Selectiva de la FORM 

El dimecres 6 d’octubre a les 17.00 hores de la tarda es presentà el nou Camió del Servei de Recollida Selectiva de la Fracció Orgànica de Residus Municipals al Dipòsit Controlador de Residus de la comarca del Cardener, el Consorci del Solsonès i Cardona. 
A la presentació del camió i assistiren el President del Consell Comarcal del Solsonès, Marià Chaure, l’Alcalde de Solsona, David Rodríguez, l’Alcalde de Cardona, Josep Maria Sala, l’Alcalde de Clariana, Albert Bajona i els membres del Consorci. El Consorci del Solsonès i Cardona per al Medi Ambient està format per el Consell Comarcal del Solsonès, l’Ajuntament de Solsona i l’Ajuntament de Cardona.
El camió compactador del Servei de Recollida Selectiva de la Fracció Orgànica de Residus Municipals és de la marca Geesink Norba, té 300 cavalls de potència i disposa d’una capacitat de 12 metres cúbics. El cost total del camió ha estat de 130.000.-Euros, dels quals 100.000.-€ els ha costejat l’Agència de Residus i els 30.000.-€ restants els ens del Consorci del Solsonès i Cardona per al Medi Ambient.

Camió de Servei de Recollida Selectiva
Font: Consell Comarcal del Solsonès