dijous, 21 d’octubre de 2010

Cursos de formació per a emprenedors al Consell Comarcal del Solsonès


El Consell Comarcal del Solsonès dins el Pla Inicia, en la línia de formació, impartirà dos cursos destinats a empresaris i emprenedors del Solsonès. El proper dijous 21 d’octubre es celebrarà la xerrada “Eines per augmentar el teu potencial comercial” i els dies 9, 11, 16 i 18 de novembre el Curs de Màrqueting per a persones emprenedores.

La xerrada “Eines per augmentar el teu potencial comercial” es dura a terme el proper dijous 21 d’octubre a partir de les 18.00 hores de la tarda fins a les 20.00 hores a la Sala Gòtica del Consell Comarcal del Solsonès. Els continguts de la xerrada seran els següents: Quina és la impressió que generem quan ens veuen per primera vegada? Sabem escoltar? Com treballa el cervell en temps de no venda? El perill de l'espiral i la importància de l'optimisme. El Canvi de paradigma: de despatxar a vendre i Com potenciar la intuïció, la lògica i la creativitat en les vendes. 

El Curs de Màrqueting per a persones emprenedores s’impartirà els dies 9, 11, 16 i 18 de novembre de les 16.00 hores fins a les 20.00 hores també a la Sala Gòtica del Consell Comarcal del Solsonès. El temari del curs serà el següent: Estem orientats al client? Disposem de sistemes d'informació? Com es gestionen les variables de màrqueting?

Aquestes dues activitats son gratuïtes i dirigides a tots els públics interessats i sensibles en aquests temes. Per assistir-hi cal confirmar assistència per correu electrònic a mgoretti.sala@solsones.ddl.net o bé trucant al telèfon  973482003.

Font: Consell Comarcal