dimecres, 20 d’octubre de 2010

Clínica Vet. “ El Solsonès” – L’Auba Freixinet 3-0


Sembla que després dels primers partits el Clínica comença a remuntar el vol. Dissabte passat va guanyar un partit que va començar dominant amb claredat però que se li podria haver complicat amb la reacció dels visitants a la segona part.

El Clínica va sortir amb les idees bastant clares des del principi, tenint bones ocasions per avançar-se en el marcador ja a la primera part, però la falta de punteria dels seus davanters i les bones intervencions del porter visitant ho van evitar. Aquesta va ser la tònica general de la primera part, que acabà amb empat a zero.

El Clínica va intentar mantenir el ritme a la segona part i ben aviat va trobar recompensa, amb dos bons gols d’en Víctor Rodríguez i l’Albert Caelles. En aquest moment els visitants van avançar files i van començar a lligar millors jugades que van requerir diverses intervencions de mèrit per part del porter local, que d’aquesta manera es posava a l’alçada de la bona actuació que havia tingut el seu homòleg visitant. No obstant, en un contraatac en Migue Ferrer va aconseguir el tercer gol pels locals, minant la moral visitant, que en aquells moments estaven sent millors, i donant una oportuna dosi de tranquil·litat als seus companys.

El partit va arribar al final sense gaire més  accions d’interès i el marcador ja no es va tornar a moure. D’aquesta manera, el Clínica suma els seus tres primers punts de la lliga.