dijous, 28 d’octubre de 2010

C.E. ARRELS – PRE-BENJAMÍ “A” G.19: OLÍMPIC CAN FATJÓ, 2 – ARRELS, 3


Arrels: Anass Serroukh, Marc Masana, Albert Solanelles, Carles Montraveta (1), Aniol Serra, Riel Capdevila, Marc Colillas, Andreu Pijuan (1), Aleix Viladrich, Jaime Paz (1) i Pol Sanjuan.

VICTÒRIA TREBALLADA


Segon partit, segon triomf d’un equip en formació. No es pot demanar més a un conjunt que s’està fent, només porten dos partits de lliga després d’una breu pretemporada.

De sortida l’equip local va mostrar molt bones maneres a l’hora de moure la pilota i els solsonins es veien superats una vegada i una altra. Només la bona defensa evitava el perill davant la porteria de l’Anass. Un jugada assajada en un corner que va treure l’Aniol va permetre al Carles tocar suaument la pilota i fer el 0 a 1.  Ben aviat l’equip de Rubí va insistir i en un fort xut va empatar el partit.  Posteriorment l’Olímpic Can Fatjó va fer el 2 a 1. L’Arrels no es rendia i posant-hi esforç i constància va arribar l’empat gràcies a una escapada del Jaime que va rematar d’un fort xut una passada en profunditat. L’empat es va mantenir durant molts minuts, però va arribar una jugada per la banda esquerra del Carles que va ser aturat amb una falta de la defensa local. Aleshores l’Andreu va col·locar la pilota i, llençant magistralment la falta, va posar el 2 a 3 al marcador.  Els darrers minuts van ser d’atac de l’equip de Rubí, que va gaudir d’alguna ocasió abortada ara per la defensa ara pel porter d’Arrels.

En general cal destacar l’esforç de tots els jugadors que van participar en el partit.