dilluns, 18 d’octubre de 2010

C.E. ARRELS – JUVENIL II DIVISIÓ G.1: ARRELS, 2 – JOANENC, 1


Arrels: Magí, Palla, Alí, Roca, Bajona, Vila, Sorin, Najim, Moha, Jorge, Ferran. També: Josep M, Oriol

Gols: Alí, Najim

PRIMERA VICTÒRIA

            Malgrat tenir baixes importants, l’Arrels fa un bon partit contra el Joanenc. L’equip ha treballat bé, anat de menys a més i al final s’han sumat els tres primers punts de la temporada.

            El Joanenc ha plantejat el partit de forma conservadora, però poc a poc ha anat avençant línies per controlar el partit. No han disposat de gaires ocasions, però en una d’elles han aconseguit obrir el marcador. Aquest gol ha esperonat els locals, que han aconseguit desfer-se del domini del Joanenc; poc abans del descans, falta favorable als locals, pilota a l’interior de l’àrea i l’Alí, que havia deixat enrera el seu marcador, empata el partit.

            A la segona, l’entrada de l’Oriol ha donat un altre aire als solsonins, que han disposat d’algunes ocasions per avençar-se en el marcador, i un treball defensiu seriós ha permés que els del Bages tinguessin molt poques ocasions. Finalment, s’ha fet justícia, quan faltaven poc més de 10 minuts per acabar el Najim ha aprofitat un embolic dins l’area per marcar el segon. D’aquí al final, el Joanenc ha intentat buscar l’empat, però l’Arrels ha controlat bé el partit i, jugant a la contra, encara s’ha disposat d’alguna oportunitat per sentenciar.

            Dissabte vinent, desplaçament a Sallent. Esperem continuar jugant com fins ara.