dimarts, 12 d’octubre de 2010

C.E. ARRELS CADET – I DIVISIÓ G.8: TARADELL, 1 – ARRELS, 1


Arrels: Arnau, Xavi, Ollé, Ivo, Sala, Ribera, Pau, Guillem, Garcia, Pijuan Roger i David

Gols: 0-1 min 56 Roger , 1-1  min 61
 
BON INICI DE TEMPORADA

Els cadets del CE Arrels van desplaçar-se el passat diumenge a terres osonenques, concretament a Taradell, on van començar la lliga de la temporada 2010-11 amb un brillant empat aconseguit no sense esforç.

Al partit els solsonins es van presentar amb varies baixes per diferents motius, però amb les ganes i la moral mes alta que mai per afrontar-l’ho.

La primera part va ser d’adaptació al terreny de joc tot i gaudir de diverses ocasions de marcar, no es podia foradar la porteria local fet que va representar arribar al descans amb l’empat inicial.

A la segona part es va sortir amb una mica mes d’ambició i les ocasions continuaven arribant, però a les dues porteries, on un grandíssim Arnau feia desesperar als osonencs. No va ser fins el minut 56 que el Roger va aprofitar una assistència del David per fer el primer gol de la temporada; la reacció local no va fer-se esperar i al cap de cinc minuts van aconseguir empatar al creuar una pilota lluny de l’abast de l’Arnau.

D’aquí fins al final del partit les ocasions van continuar pels solsonins però no es va poder trencar l’empat, que es un molt bon resultat per començar.

Dissabte ens visitarà el Fruitosenc, serà a les 3 de la tarda, tots hi sou convidats.