dimarts, 26 d’octubre de 2010

C.E. ARRELS - CADET 1a. DIVISIÓ G.8: PUIGREIG, 2 – ARRELS, 2


Arrels: Jordi Vilà, Xavi, Sala, Arnau, Pau, Ivo, Ollé, Roger, Guilli, Piju, Alex. També: Ribera, Houssain, Oualid , Albert , Garcia i Robin

Gols: 2-1 Piju min. 60, 2-2 Ollé min 73

UN PUNT DE MOLT MÈRIT

El partit d’aquest dissabte es dels que demostren que el futbol de vegades es imprevisible, ja que no per gaudir de més ocasions de gol s’acaba guanyant un partit , i això els va passar al jugadors locals.

El partit en si va ser disputat amb molta intensitat i al descans s’hi arribava amb un clar avantatge pels locals de 2 a 0, els solsonins havien vist com els podien haver caigut algun gol mes, però la gran actuació del Jordi ho va impedir.

A la segona part els primers minuts van ser un intercanvi d’atacs a les dues porteries amb algunes ocasions clares de marcar , però sense encert per part de cap dels dos equips. Els solsonins van anant estirant les seves línies i van començar a creure que podien remuntar i al minut 60 el Guillem Pijuan retallava el marcador amb un bon xut exterior, el nerviosisme va apoderar-se dels del berguedà i en una altre atac solsoní al minut 75 l’Ollé feia el gol de l’empat desprès d’un gran control.

D’aquí fins al final els locals van abocar-se sobre la porteria del CE Arrels però aquests van saber defensar-se per endur-se l’empat cap a Solsona , que encara en l’últim atac de que varen disposar va anar molt just de no marcar el tercer, la pilota va passar fregant el pal.

Aquest dissabte a les 3 de la tarda ens trobarem al municipal de Solsona per jugar amb el Sant Salvador de Cercs, us hi esperem.