dilluns, 11 d’octubre de 2010

C.E. ARRELS – ALEVÍ “A” II DIVISIÓ G.8 ESCOLA F. TÀRREGA, 0 – ARRELS, 4


Arrels: Guillem Ribó, Lluis Pijuan, Albert Pijuan, Marc Pujol, Marc Casaldàliga, Manel Estany (1), Guillermo Morales (1), Guillem Bajona, Lluis Villaro (2), Toni Moreno.
 
COMENCEM LA TEMPORADA AMB VICTORIA  

Aquesta temporada els alevins del CE ARRELS, com tots els altres alevins, han hagut de retornar al futbol-7 i això ha suposat haver de readaptar-se a aquest format i a les seves regles. En el cas del CE ARRELS, degut al nombre de jugadors alevins del que disposa, ha motivat que enguany hi hagi 4 equips dels que tres jugaran a la zona del Bages-Berguedà i un ho farà a la de Lleida. L’aleví “A” és el quin jugarà a la zona de Lleida amb l’objectiu de que els seus jugadors continuïn formant-se com a esportistes i tenint també sempre ànim competitiu intentar quedar el més amunt possible de la classificació.

El primer partit de lliga tocà jugar-lo a Tàrrega i malgrat no fer un partit lluent com el que es va jugar dies enrere al camp del Santpedor el domini físic sobre el terreny de joc fou aclaparador, però sense aconseguir en cap moment lligar i trenar  jugades que acompanyessin la superioritat física. Els solsonins van tenir el control de la pilota durant les 4 parts amb un joc efectiu però amb llacunes, sobretot al començament del 3er quart, que de ben segur no es repetiran en properes jornades.  

La segona jornada es juga a casa, al municipal de Solsona, el proper diumenge a les 10 del matí contra l’U.E. Lleida.