dilluns, 18 d’octubre de 2010

C.E. ARRELS – ALEVÍ “A” II DIVISIÓ G.8: ARRELS, 0 – LLEIDA, 2


Arrels: Guillem Ribó, Lluís Pijuan, Albert Pijuan, Kader Guettaf, Manel Estany, Guillermo Morales, Guillem Bajona, Toni Moreno.

CONDICIONATS PER UN DOLENT PRIMER QUART 


Intens partit el que es disputà la darrera jornada davant els alevins de l’U.E. Lleida. El primer quart fou dominat, degut a una millor disposició tàctica inicial, pels de la capital en el decurs del que van marcar els dos gols que al final foren decisius. En els altres tres quarts predominà la igualtat i sols es trobà a faltar la finalització en les 3-4 ocasions de gol que els solsonins no varen saber materialitzar i que haurien suposat de ben segur que no volessin els tres punts de Solsona cap a Lleida. L’empat hauria estat el resultat més just a la vista dels mèrits d’un i altre equip ja que el bon inici dels visitants trobà resposta en els locals amb una pressió a tot el camp que els impedí jugar al nivell inicial.

 La única diferència, per la que obtingueren excessiva recompensa els visitants, entre els contendents i que en definitiva decantà la victòria fou, com s’ha comentat, l’encert cara porteria en les ocasions que se’ls presentaren a l’inici del partit.