diumenge, 24 d’octubre de 2010

C.E. ARRELS – ALEVÍ « A » II DIVISIÓ G.8 : AGRAMUNT ESC.GERARD GATELL, 4 – ARRELS, 4


REGALEM UN EMPAT

            Amb el titular queda perfectament resumit el partit jugat la darrera jornada a Agramunt. Es va dominar tot el partit, la pilota ve estar la major part del temps a peus dels solsonins però com ha passat en altes jornades costà molt finalitzar les jugades en atac i per contra els rivals tragueren profit de qualsevol petita errada o descoordinació.

            Es va començar el partit amb contundència, movent amb bon criteri la pilota i s’obtingué com a justa recompensa un bonic gol del Guillem Bajona creuant un xut ras al pal llarg del porter rival. No es va tenir temps d’assaborir-lo per que l’Agramunt en dos jugades aïllades, el seu joc consistí gairebé tot el partit en llançar pilotes llargues a un incisiu davanter que tenien en punta, on l’Arrels no estigué encertat en els rebutjos defensius aconseguia marcar dos gols. I així fins la mitja part, l’Arrels dominant sense saber materialitzar-ho al marcador. La segona meitat, malgrat millorar la punteria aconseguint el Guillem Bajona un segon gol i el Toni Moreno dos més, fou gairebé calcada a la primera; domini sense la justa recompensa.

            No ens podem excusar en l’actuació arbitral (anul.là  injustificadament un gol al Luis Lopez a les acaballes del partit que significava la victòria per l’Arrels), o en les continues faltes dels rival, o en la mala sort...etc., cal apretar les dents i no perdre la concentració durant tot el partit. El que es va perdre la jornada anterior davant la UE Lleida i l’empat d’aquesta darrera contra l’Agramunt ho han estat més per despistades puntuals de l’Arrels que pel bon joc contrari, cap dels rivals ha estat superior damunt el terreny de joc per merèixer tanta recompensa, i aquest fet és el que ens fa estar convençuts que quan s’hagi engreixat del tot la maquinària defensiva i atacant el bon joc vindrà acompanyat dels bons resultats.