dimecres, 13 d’octubre de 2010

Campionat de Catalunya Sènior Masculí Segona Categoria: CUINES STIL BALSARENY 73 – TB. ASSESSORS CB SOLSONA 67

TB ASSESSORS CB SOLSONA 67: Oriol Gavaldà (2), Quico Rafart (3), Dani Vendrells (6), Alexis Pardo (0), Xavier Viladrich (1), Roger Comas (25), Xavi Merino (22), Valentí Farràs (0), Jordi Ramon (8).

Parcials: Min. 10 à 20-14. Min. 20 à 34-29. Min. 30 à 42-47. Min.40 à 73-67.

VAN SOBRAR ELS DARRERS QUATRE MINUTS

Als jugadors del TB ASSESSORS CB SOLSONA els van sobrar els darrers quatre minuts de partit per poder aconseguir la victòria enfront del Balsareny a la seva pista. Quatre minuts on els taronges es van descentrar i no van saber controlar el temps del partit.

Partit amb molta igualtat en el marcador i a la pista amb petits lapsus per part dels dos equips. Els locals, que arribaven (i continuen) com a líders invictes van agafar els primers avantatges en l’electrònic molt ràpidament, i durant els primers vint minuts es mantenien al davant amb diferències mai superiors als 5-7 punts.
El tercer període els solsonins van sortir amb més agressivitat defensiva i les idees més clares en atac. Un parcial de 8-19 en aquest quart posava els taronges per davant 42-47. Els darrers deu minuts igualaven el partit arribant-se a manca de 3 minuts amb un 60-59 que ho deixava tot obert. Aquí però, els visitants es van descentrar i tres triples consecutius del jugador local Colomer destrossaven anímicament els solsonins que perdien tres pilotes decisives que sentenciaven la derrota final.

El pitjor del partit no és el marcador ni la derrota, sinó la valoració de l’equip i la demostració de manca d’entrenaments d’alguns jugadors de l’equip (situació que es repeteix any rere any).

Aquest dissabte el TB ASSESSORS CB SOLSONA torna a jugar com a local amb l’objectiu de tornar a assolir el camí de les victòries dels primers partits. El rival serà el Badalonès Montigalà de Badalona, de la part mitja de la taula. El partit dissabte a les 19:00 al pavelló “nou” solsoní.

Tota la informació sobre equips, resultats i classificacions, a www.cbsolsona.com