dimarts, 5 d’octubre de 2010

Campionat de Catalunya Sènior Masculí Segona Categoria: TB. ASSESSORS CB SOLSONA 65 – B.C. TECLA SALA “A” 72

TB ASSESSORS CB SOLSONA        65: Oriol Gavaldà (2), Quico Rafart (7), Dani Vendrells (3), Alexis Pardo (0), Xavi Viladrich (0), Brian Torrico (0), Roger Comas (8), Xavi Merino (28), Valentí Farràs (2), Jordi Ramon (15).


Parcials: Min. 10 à 16-11. Min. 20 à 30-37. Min. 30 à 52-56. Min.40 à 65-72.


MAL PARTIT

Dissabte passat el TB ASSESSORS CB SOLSONA sumava la primera derrota en el seu caseller després de jugar contra l’ADE Fuster un partit bastant dolent, sobretot en atac aconseguint uns percentatges de tir molt dolents.

En el primer període els solsonins van jugar amb una forta defensa i això els va permetre agafar un avantatge de cinc punts, que els visitants van remuntar en el segon quart (el pitjor dels taronges, amb 26 punts en contra) per arribar al descans del partit set punts avall en el marcador, 30-37.
La represa va ser molt bona pel Solsona que de seguida tornava a agafar les regnes en el marcador, però un darrer parcial de 2-9 tornava a posar per davant els de l’Hospitalet. El darrer període el joc en atac solsoní va estar desorientat. Els percentatges de tir van ser desastrosos, mentre en l’altre costat tres triples gairebé consecutius obrien escletxa en l’electrònic i permetien la victòria visitant, més per errors taronges que per mereixements del contrari.

Aquest proper cap de setmana el TB ASSESSORS CB SOLSONA juga a la pista del Balsareny, equip que compta els partits disputats per victòries i que es manté com a líder de la classificació. Esperem que els nostres puguin ser els primers en derrotar-los. El partit serà dissabte a les 19:00 a Balsareny.

Tota la informació sobre equips, resultats i classificacions, a www.cbsolsona.com