dimarts, 26 d’octubre de 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5): CF SOLSONA, 4 - CF ALMENAR, 2


CF Solsona: Juanjo, Jordi, Obiols, Joanet (J. Codina), Cots (Mas), Jean, Àlex (Martín), Pep (Uri), Moncu (Casanovas), i Micki.
CF Almenar: Bergua, Robert, Rota, Radu, Mamadou, Latorre, Víctor (Lass), Dibotti (Yanick), Ventaja, Dani (Morales) i Peremiquel.
Àrbitre: Sr. David TRIGUEROS i QUIBUS. Auxiliars: Sr. Jaime RUIZ i TÉLLEZ i el  Sr. Adrià PICAZO i HERNÀNDEZ. Actuació correcta, sense complicacions. Meticulós en certes faltes i en alguna targeta innecessària. El “FAIR PLAY” dels jugadors influeix, com avui, en la bona tasca dels àrbitres, tot i que, aquests, a vegades tenen actuacions que… deixen molt que desitjar.

Ha mostrat targetes grogues, pel Solsona, a Jean, Àlex i J. Codina; per l’Almenar, a Mamadou, Ventaja i Morales.

BON PARTIT AMB GOLS ESPECTACULARS

Sí, sí. Un bon partit el disputat a Solsona. Aquest s’ha jugat amb una pilota sufragada (pagada) per un aficionat anònim. És una nova campanya que s’inicia amb els partits a casa del primer equip. Si algú més (empresa, negoci, particular, …) vol participar, ho pot fer telefonant al núm. 973 48 19 45, qualsevol dia laboral de la setmana, a partir de les 6 de la tarda, o oer demanar informació més concreta.

Sembla que aquesta pilota hagi portat sort. S’ha gaudit d’un bon joc d’atac i s’han fet un bon ús de les combinacions que s’han produït. Aviat s’obté fruit: Miki pressiona, rebota la pilota en el seu cos, s’interna, passa sobre Cots que centra, i Pep remata amb una xilena espectacular, marcant l’1 a 0. Era el minut 4. Bones jugades se succeeixent per ambdues parts. Dibotti remata i Juanjo rebutja a còrner. S’arriba al 19’ i la pilota arriba a Pep que s’interna, remata i aconsegueix el 2 a 0.

Es continua jugant i deixant jugar, pressionant i combinant. Així, en un teva-meva entre Miki i Moncu, s’internen tots dos en paral·lel, Moncu fa la passada de la mort i Miki remata amb precisió, obtenint el 3 a 0.
Targetes grogues a Jean i Àlex. Juanjo ha de rebutjar a còrner la pilota rematada en la internada visitant. En el 44’, Cots s’interna i és derribat dins l’àrea, assenyalant-se penal que és llançat fora per Miki.

En l’inici del segon temps, el Solsona surt a ampliar el marcador i continua combinant i arribant amb perill a la porteria de Bergua, que realitza bones aturades a tir de Miki (2 vegades) i Pep. En el 66’, Juanjo treu des de la porta, arriba la pilota directa a Pep, que la controla i marca amb xut ras (4 a 0).

Joc altern, amb canvis tant en els locals com en els visitants, començant a arribar més perill a la porta de Juanjo. Així, en el 71, para una pilota «a trencar ». Els visitants van treient-se la son de les orelles, es produeix una falta en la frontal de l’àrea local, hi ha una rematada de cap i Yanick marca el 4 a 1(min. 84). Continua el domini de l’Almenar i cert desconcert en els locals.Aquesta circumstància és aprofitat per Latorre, que bat per alt Juanjo, representant el segon gol i definitiu 4 a 2 (minut 89). Un parell de jugades més i l’àrbitre dóna per finalitzat l’encontre, que permet sumar 3 nous punts i passar a compartir la quarta posició amb el Juneda (que va perdre a Solsona per 2 a 1).

Classificació:PROPERA JORNADA
Diumenge, 31 d’octubre de 2010, a les 16:30 h. (2/4 de 5 de la tarda), al Camp Municipal d’Esports d’Alpicat (el Segrià).
CF ALPICAT    &      CF SOLSONA