dimecres, 6 d’octubre de 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5): CF TREMP, 1 - CF SOLSONA, 0


CF Tremp: Robert, Ribes, Curia, Albert, Gonzàlez, Latorre (Souza), Urrea, Saladrigues, Camara(Figuera), Ion i Ugarte.
CF Solsona: Juanjo, Jordi (M. Vilar), Obiols, Joanet, J. Codina, Àlex Pau), Jean, Miki, Cots (Uri), Moncu i Pep.
Gols: 1 – 0, marcat per Albert, en el minut 19.

Àrbitre: Sr. Antoni CORTÉS i BERMÚDEZ, auxiliat a les bandes pels Srs. David BLANCO i Miguel MARTÍNEZ. La seva exagerada exigència de fitxes, dnis i normes abans de sortir al camp, eel mateix no se l’ha aplicat. S’ha deixat influir pel públic, éssent casolà, pitant i tallant contínuament el joc solsoní.
Ha mostrat targetes grogues (pel Tremp) a Curia, Urrea i Ion. Al Solsona, J.Codina, Cots, Pau, Juanjo, Joanet, Moncu i Pep (26’ i 73’). Aquest última per protestar la xiulada d’una falta, atribuïda a ell, però comesa per un altre companys.

Camp en molt mal estat (“un patatal”) on es fèia molt difícil poder controlar la pilota i fer el joc precís i de combinació que vol practicar el Solsona. L’equip local no ha fet res de l’altre món, però el seu jugador ALBERT ha encertat a resoldre una melée a l’àrea solsonina, marcant l’únic gol del partit. Era el minut 19 ( 1 a 0).
L’equip de la Conca ha dominat més, però sense encert. Els solsonins tampoc han tingut el seu dia, han fallat massa i totes les intencions d’obtenir un resultat positiu s’han vist frustrades, tant per l’oposició dels locals com per les decisions de l’àrbitre. Des del minut 73 el Solsona va jugar amb un jugador menys, influint en la cohessió de línies i ressolució en atac, no variant el marcador.

Aquest proper diumenge ens visita el Juneda, segon classificat, que sempre ha desplegat un bon joc a Solsona, tenint homes joves juntament amb altres d’experimentats, que fan bé la seva tasca.
Cal animar el nostre equip, de manera es pugui mantenir en la zona tranquil·la, però no renunciant a millors posicions. Equip n’hi. Temps al temps.PROPERA JORNADA

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5)
Diumenge, 10 d’octubre, a les 16:00 hores (4 de la tarda), al Camp Municipal d’Esports

CF SOLSONA  &   CF JUNEDA

Us hi esperem, aficionats i simpatitzants !!!!!