dimecres, 20 d’octubre de 2010

CADET MASCULÍ: JOVIAT- LA SALLE “B” 52 - C.B. SOLSONA 54


 Jugadors: Aleix, Roger, Jordi, Gerard, Jan, Abdelah, Marc, Moisès, Èric i Pau

VICTORIA PERÒ AMB PATIMENT

El passat dissabte 16 el cadet masculí del CB Solsona visitava la pista del Joviat- La Salle de Manresa, un equip on destacaven 2 jugadors per el gran encert del tir de 3 punts. El partit en la primera part va estar dominar pels solsonins però mai amb grans avantatges (màxima avantatge 7 punts 20-27) però una reacció de l’equip local al final de la primera part feia escurçar les distancies en el marcador.
A la segona part els taronges van sortir molt adormits en defensa fins al punt de tenir el marcador en contra, llavors van reaccionar des de la defensa, així fins que els 40 minuts reglamentaris van acabar amb el marcador igualat (43-43).
A la prorroga, errors propis nostres van fer que a falta de 2 minuts estiguéssim 4 a sota en el marcador(49-45) però els nois solsonins tenien clar que el partit el volien guanyar i des de unes molt bones defenses i un bon encert en atac el partit va decantar-se pels nois del CB Solsona.

El dissabte es va defensar bé a estones, ara s'ha d’intentar defensar bé durant tot un partit, per això encara s'ha de entrenar amb més ganes.