dimecres, 13 d’octubre de 2010

CADET – JUVENIL FEMENÍ: CF SOLSONA 1- MANRESA 4

Primera jornada de lliga al Municipal de Solsona on l’equip local encaixa una derrota contundent contra un Manresa molt físic i competitiu.

Aquest dissabte l’equip femení del CF Solsona afrontava el seu primer partit de la temporada 2010-2011, la segona en competició.
Després d’una pretemporada força il·lusionant, on les noies havien aconseguit ple en victòries,  el Manresa va pujar a Solsona per fer-nos veure que les coses no són tan fàcils. I és que, sense treure mèrits a les rivals, el Solsona no va sortir al camp amb la intensitat que demana la competició federativa, i això va passar factura. Així, un visitant concentrat, intens i poc concessiu, es feia ràpidament amb el domini del partit i joc. Aquest fet va condicionar el Solsona que desprès d’uns primers minuts de desconcert ja no va agafar el ritme del partit en cap moment.
Tot i això a mesura que passaven els minuts, i el Solsona s’embotellava darrera a causa del joc i pressió rival, es va gaudir d’alguna ocasió de perill construïda a partir del contraatac que no es va convertir en gol.
Les de Manresa van aprofitar per posar-se davant del marcador, fet que enfonsava més a les locals. A partir d’aquí, res a destacar i és que els altres quatre gols arribaven en format de falta a la frontal de l’àrea com a conseqüència de descuits defensius i del joc travat , per falta de qualitat tècnica  en les accions més bàsiques per part dels dos equips, que feia que el Solsona no pogués allunyar les rivals del seu camp.
Malgrat aquest entrebanc inicial, que en part servirà per posar les piles al conjunt, podem assegurar que aquest any es veurà un Solsona femení d’un nivell superior al demostrat fins a la data i és que estem convençuts que només falta agafar confiança, esperit competitiu i  un plus de consciència en la pressa de decisions dins el terreny de joc.

Bé, això comença noies ÀNIMS i ENDAVANT!!!!!!!!