dimarts, 26 d’octubre de 2010

CADET – JUVENIL FEMENÍ: CF SOLONA 1 - MOIÀ 2


ESPIREN 3 PUNTS DEL MUNICIPAL DE SOLSONA.

Dissabte a la tarda es reprenia la competició femenina al camp d'esports de Solsona per rebre el Moià. L'equip local es presentava amb la suficient motivació per fer front a un encontre que es preveia disputat i difícil des de l'inici. Els objectius i les indicacions per aplicar durant el "matx" eren tan clares com simples i les jugadores no van tardar a posar-se "mans a la obra" per transmetreu en el joc. Tot i això les solsonines no donaven amb la formula per demostraro al camp i de seguida es va poder veure un visitant que guanyava la lluita posicional i aculava les noies al seu camp. Aquest fet dificultava la sortida de pilota i les perdues d'aquesta eren perillosament pròximes a la porteria local cosa que, en pocs minuts, es va traduir en el primer gol encaixat desprès de guanyar l'esquena a la defensa "blue" en una ràpida contra i un posterior  gran xut  des de fora   de l'area que es colava per sota el travesser. A partir d'aqui i fins el descans més del mateix, un solaona aculat errent i insiatent en la construssió i alguna contra aillada que creava certa sensació de perill a la porteria visitant. Cal dir també però, que les visitants tot i jugar i robar al nostre camp no creaven sensació d'inseguretat a les locals o de domini del partit.

La segona part va ser força revolucionaria i les de Solsona van aconseguir guanyar camp a les rivals i assetgar la porteria visitant fins recollir els fruits en forma de gol. Tot i això aquest només servia per escursar diferències ja que les visitants havien aconseguit augmentar la distància a traves d'un altre xut de fora a l'area aprofitant un mal refus defensiu per excès de confiança. D'aquesta manera es va arribar al final amb la sensació de que es podia empatar o fins i tot remunta ja que el canvi d'actitud demostrat desprès del descans va ser força pronunciat.

En conclusió, l'equip va demostrar que, si vol,pot amb qualsevol situació i ens hem de quedar amb la imatge oferida a la segona part i seguir treballant perque aquesta es converteixi en rutinaria o fins i tot millori.

Anims noies!!! treballem mès i mès cada setmana i aviat trobarem els resultats,que es resisteixen.
Bon partit de l’Iria que millora cada dia com a defensora!