dimarts, 19 d’octubre de 2010

CADET: C.F.NAVARCLES 3 – C.F.SOLSONA 1


Alineació: Carles, Alex V, Jose Luis, Angel, Serni, Aleix, Joan, Abde, Guillem, Ossama, David.
També: Adrià, Amir, Moha, Mariano.

Poca intensitat i agressivitat fan perdre tres punts

Els cadets del Solsona aquest cap de setmana passat van anar a juagr al camp del Navarcles. El partit no podia començar pitjor i al minut 4 de la primera part ens marquen el primer gol i al minut 17 ens fan el segon. Com feia preveure, tornavem estar dins una “empanada” sobre el terreny de joc. Com cada primera part que juguem tots els partits.

La segona part va ser totalment nostra amb ocasions i més ocasions però altra vegada estavem negats cara a porteria. En un jugada dins l’àrea rival vam poder escurçar distància al marcador i ens vam posar 2 a 1 al marcador, la qual cosa feia creure que podíem i els jugadors i van desmostrar durant tota la segona part pero en una jugada aïllada dins la nostra àrea el dorsal nº 10 ens va demostrar que amb sacrifici i agressivitat es podien fer gols ja que ell entre rebots i regats es va plantar davant d’Adrià que no va poder fer res per aturar el gol i Aixa deixar el marcador 3 a 1 en contra. D’aquesta manera finalitzava el partit.

També recalcar que els jugadors rivals van jugar molt agressius i forts cosa que hi havien entrades de tarjeta i l’àrbitre va deixar continuar ni pitar falta, però bueno es futbol i ànims nanus i dir que amb més agressivitat i intensitat molts partits es jugauen.